|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם אתה משתמש ב DataTableAdapter ועושה Fill אל ה DataSet הספיציפי, הוא יכיל את התכנים כפי שקיימים בDB או במקור ממנו אתה עושה Fill).
לחילופין, אם אתה מכניס תכנים ישירות ל DataSet (ואז יהיו לו תכנים משלו, בלי קשר לאלו שיש בDV) הוא מיועד לעבודה א-סינכרונית מול מסד-הנתונים (פחות קריאות למסד, ופחות עומס). אתה יכול להשתמש רק ב DataSet בלי מסד, אם תקפיד כל פעם לייצא ולייבא קובץ XML (קיימות מתודות מוכנות לכך). אחד מהדברים הטובים בו, זה שכשאתה עושה Fill של DB שלם, או לחילופין מצייר DB, אתה יכול לשמור בו יחסי-גומלין, בשביל הייבוא אתה לא צריך לעשות שאילתות JOIN (הוא יכול להכיל טבלאות, קשרי גומליו וכו', לא צריך כמו ב RecordSet לעשות JOIN בשביל שימוש במספר טבלאות). בנוסף, נהוג להשתמש ב Typed DataSet באפליקציות גדולות, שזה DS שמשותף לאפליקציה ונותן לך אפילו עוד מרחב פעולה. בנוסף, כשאתה מחלק לשכבות, זה מקל מאד (תלוי בדרך העבודה). Last edited by omaniusd; 17-07-06 at 13:03.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
אז אין בו שום דבר טוב.(אני מדבר כרגע על עבודה מול/עם מסד נתונים) זה שלא צריך להשתמש בjoin גורם לזה שהוא ישלוף הרבה נתונים מיותרים.
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש בו מ-ל-א יתרונות. תפרט לי בבקשה את הפעולה שאתה רוצה לעשות, ואני אגיד לך ספיציפית מה היתרונות המשמעותיים במקרה הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
יש לי 2 טבלאות. users ו cats. יש תא ב cats שקוראים לו oid וב users יש id ו name. אני רוצה לשלוף את כל השורות שיש ב cats שה oid שלהם שווה ל id של הname "בניה"
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
הוקפץ באישור של תומר.
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
באמצעות פעילות א-סינכרונית, עם DataSet, תוכל לעשות את כל זה בלי שאילתות JOIN, כשאתה עובד עם realation ships בכלל לא על הDB, ומשתמש בDB רק לפעולה אחת, שליפה.
מעבר לזה, שזה מסתדר יותר טוב בתור OOP. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אבל זה מפצה על הזמן שהרווחתי בטעינה של קובץ וירטואלי (שלוקח אותו זמן כמו התחברות למסד בערך..) וגם פעולת הקריאה והאיתור מקובץ הXML.. אני עם בניה בעניין הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כי דבר ראשון, אתה טוען את הטבלאות שאתה רוצה, עם ה realation שלהן, עובד איתן ומעדכן רק את הרשומה שבה היה שינוי. למעשה, אתה עושה פחות פעולות מבכל שיטה אחרת. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|