|
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
טוב אז ככה, בניגוד לרוב פה קצת יותר קשה לי לזכור גילאים
עקרונית התחלתי להתעסק עם הכל בגיל 14 וחצי - 15 (בתקופה שלי זה היה PHP 3 ) אני יודע את רוב השפות פה שכולם אמרו, רק בזמן האחרון במסגרת הצבא נחשפתי לכמה שפות אחרות כגון PREL, VB וכד'. אף פעם לא אהבתי ASP,מצטער. אני מוכר מערכות כבר יותר משנה (מצטער אני מאמין שצריך להגיע לרמה מסויימת לפני שאתה יכול להתחיל למכור בכסף) מתכנת ב PHP כ 5 שנים. אממ בד"כ אני עושה פרוייקטים בסדרי גודל גדולים +. דוגמא לכמה מהעבודות שלי (חלקם בתהליך עבודה) מערכת לניהול לקוחות לחברה, פורטל תיירות גדול מערכת ידיעות גדולה - בסגנון של YNET. זה בערך העבודות האחרונות שלי, על חלקם אני עוד עובד. לגבי סביבת פיתוח. עקרונית אני עובד מהמחשב הנייד שלי (WINDOWS XP) כי זה מקנה לי ניידות ואפשרות לעבוד מכל מקום (כן גם בצבא כשאף אחד לא רואה ) אחרי זה אני בוחן כל עבודה שלי בסביבות עבודה נוספות שהם WINDOWS 2003 SERVER WINDOWS 2000 FAMILY SERVER וכמובן על שרתי לינוקס של חברות שאני עובד איתם\ מאוכסן אצלם וכמובן איך שכחתי אני עובד עם ZEND STUDIO 5 - לא מחליף אותו בעד שום דבר בעולם וניסיתי הרבה תוכנות, תוכנה חינמית מומלצת - crismon editor . וזהו. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|