|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
![]() בימים טרופים אלו, עם ישראל עוקב בדאגה אחר אמצעי התקשורת.
במטרה להקל על הדבר נוצרה תוכנת מבזקון. תוכנת מבזקון מאפשרת קבלת מבזקי חדשות היישר לשולחן העבודה, או למכשירך הסלולארי ובחינם! החדשות בתוכנה מקוטלגות לפי נושאים (כללי, פוליטיקה, עסקים, אינטרנט, ספורט ועוד). להורדת התוכנה: http://www.mivzakon.net/downloads.php לאתר התוכנה: http://www.mivzakon.net מקווה לשמוע ביקורות חיוביות ![]() |
![]() |
# 2 |
אקס מנהל
|
יפה מאוד,אני אוריד את זה וננסה את זה
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
החדשות לא מקוטרגות טוב, אם בוחרים קטגוריה שרוצים לא מגיעות הודעות בכלל, ואם בוחרים נגיד "כללי" יש יותר מדי הודעות (כ200 הודעות ביום), ולא מספיקים לקרוא את כולן.
כמו כן הרבה פעמים מגיעות אותן הודעות כמה פעמים. |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אני משתמש קבוע. הייתי ממליץ להוציא גרסא חדשה אשר תתקן את הבאגים אשר ביניהם בעיית כפל ההודעות אשר הוזכרה ע"י mlnn, ותכיל אפשרויות נוספות (למשל: צפייה בתחזית מזג האוויר)
מתן
הוסטסניון
|
נבדוק..
кто ты?
|
כמו כל ישראלי חשדן:
"איפה הקאצ' ?" ![]() |
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אחלה שירות
מחר אני ארשם ואנסה אותו...=] |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
לא אהבתי את התוכנה ממש היא נחמדה לא יותר כמה חדשות אפשר כבר לקרוא...
תשפרו ותוסיפו לתוכנה עוד כמה דברים שיגרמו להפוך את התוכנה יותר שימושית. |
![]() |
# 9 |
מנהל ראשי בדימוס
|
נחמד, בהצלחה.
|
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
טוב,
קודם כל תודה לכולם על התגובות באשר הן. כמו שאתם טרחתם לשאול, אני אטרח לענות לכל אחד בנפרד. mlnn: "החדשות לא מקוטרגות טוב, אם בוחרים קטגוריה שרוצים לא מגיעות הודעות בכלל, ואם בוחרים נגיד "כללי" יש יותר מדי הודעות (כ200 הודעות ביום), ולא מספיקים לקרוא את כולן. כמו כן הרבה פעמים מגיעות אותן הודעות כמה פעמים." הבעיה כרגע, היא שרוב הקטגוריות לא פעילות, הקטגוריות הפעילות הן רק כללי, פוליטיקה וספורט. וזאת מכיוון, שנכון לעכשיו, אין לי חומר לשים בשאר הקטגוריות. בנוגע לכפילויות, הבעיה לא אצלנו, אלא באתרים שמהם אנו לוקחים את המבזקים, קורה שהם שוגים בכתיבת המבזק, וישר לאחר מכן מוסיפים מבזק נוסף עם תיקון כתיב קל. vmatan: " אני משתמש קבוע. הייתי ממליץ להוציא גרסא חדשה אשר תתקן את הבאגים אשר ביניהם בעיית כפל ההודעות אשר הוזכרה ע"י mlnn, ותכיל אפשרויות נוספות (למשל: צפייה בתחזית מזג האוויר)" לשם הוספת מקורות מבזקים או תיקון הכפילויות, אין צורך להוציא גרסה חדשה, אני יכול לערוך את העדכון בשרת. תחזית מזג האוויר תתווסף למערכת בקרוב, כבר קיבלתי אישור לכך. Google: " כמו כל ישראלי חשדן: איפה הקאצ'" אז זהו שאין, המערכת לא נועדה לשם רווח, את הוצאות השרתים אני מכסה מהפרסום בתוכנה. NoamH: " לא אהבתי את התוכנה ממש היא נחמדה לא יותר כמה חדשות אפשר כבר לקרוא... תשפרו ותוסיפו לתוכנה עוד כמה דברים שיגרמו להפוך את התוכנה יותר שימושית." התוכנה מיועדת לאנשים שחשוב להם להיות מעודכנים במצב במדינה. במידה ואתה לא אחד מאותם האנשים, סביר להניח שלא תתאהב בתוכנה. אני אשמח לשמוע ממך מה לדעתך חשוב ונחוץ להוסיף לתוכנה. אני אשמח אם עוד אנשים ינסו את התוכנה, ויתנו לי את חוות דעתם על התוכנה. ד"א מה דעתכם על www.leVel.co.il ? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|