![]() |
# 4 |
Permanently Banned
|
[שפות (צד לקוח, צד שרת)]
ASP, ASP.NET, JS, SQL, ADO, ADO.NET, XHTML, JS, CSS 2, Pascal, C, C++, C#, VB, VB.NET, Assembler ובטח שחכתי עוד כמה :\ לכל שפה תכתבו: ---XHTML בגיל 7 ---[המשכתי?]כן ---C בגיל 9 ---[המשכתי?]כן ---JS בגיל 10-9.5 ---[המשכתי?]כן ---C++ בגיל 11 ---[המשכתי?]כן ---ASP בגיל 12 ---[המשכתי?]כן ---SQL בגיל 12 ---[המשכתי?]כן ---ADO בגיל 12 ---[המשכתי?]כן ---CSS בגיל 12 ---[המשכתי?]כן כל השאר השפות בגיל 13-15 ועם כולן מלבד ASSEMBLER המשכתי. [מוכר מערכות?] כן... [אם כן מאיזה גיל? לאיזה גילאים? ובתמורה למה?] מגיל 13-14 לאיזה גילאים ? ההכי מבוגר היה מנהל חברה בן 65, הגיל הממוצע הוא 30-40 והצעיר ביותר היה 17 אני חושב. אהה ותמיד בתמורה לכסף, אלא אם זה טובה לחבר או כמו שאני עושה עכשיו, לאתר שקשור להסברה ישראלית... [תוכנה לעריכת טקסט] עריכת טקסט ? תכנות... תלוי בשפה, כל שפות האינטרנט Dreamweaver בגלל שהוא מדגיש את המילים ויודע להשלים משפטים (אבל התצוגה שלו מזוויעה ומלאה שיגאות תקינות... [תוכנה ל'קידוד' (חתיכת) עיצובים] המוח שלי :\ לא מקודד בשום תוכנה. עושה הכל לבד, מריץ את התמונות שאני צריך בראש ולוקח את התמונות בPHOTOSHOP. [שרת ביתי / FTP] שרת בSiteam [סביבת השרת] WINDOWS |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|