|
![]() |
# 1 |
נשמה של הפורום
|
אני מודיע לך חד וחלק שהם לא מפחדים, כל עוד נפלה קטיושה בחיפה (ואני מודע לכך שהם טענו שזה לא הם), זה אומר שהם לא מפחדים. הם מודעים לכך. ואולי חלק מהחומרים המסוכנים נמצאים מתחת לאדמה לפי מה שמישהו אמר פה, אבל ראבק...בתי זיקוק, כל איזור התעשיה...יש מספיק דברים מעל פני השטח שם...
# 2 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש דברים הרבה יותר רגישים יותר בצפוון, שאם הם מתפוצצים כל המזרח התיכון מתפוצץ ביחד איתם.. רק מזל שהם לא יודעים את זה ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וזה המקום היחיד בארץ שמוגן בפטריות באופן קבוע סביר להניח, שמוחבא שם משהו הרבה יותר מסוכן מאשר בתי הזיקוק.. ולא סתם זה נמצא ב... מצטער לא יכול להגיד ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חיזבאללה יודעים בדיוק איפה ממוקמים דברים כאלה .. סמוך עליהם ... רושמים פטריוט ד"א .. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הם לא יודעים איפה זה, אף אזרח רגיל לא אמור לדעת איפה זה.. גם אני לא יודע איפה זה, אני יודע בערך איפה זה אני לא יודע בדיוק, אין שום אמצעי לדעת בדיוק איפה זה. שום טיל שיש לחיזבאללה לא יכול לפגוע בזה. ואם אני יגיד איפה זה בערך, זה מסוכן כי אני לא אמור לדעת איפהזה בערך. אני מעדיף לשתוק ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 | ||
Permanently Banned
|
ציטוט:
ציטוט:
אתה לא יודע שום דבר סודי, לעולם לא תידע ומעולם לא ידעת. אם ילד מסכן בן כמה ? 15-16 יודע משהו כל בן אדם אחר יודע גם כן, אז די לעשות רוח, תשב בשקט ותפסיק לזיין את השכל כאילו אתה מיוחד. אתה באמת חושב שילד בן 16 יודע משהו שמחבל עם מרגלים לא יודע. אתה בטוח שאתה לא בן 12 ? תתבגר... |
||
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא נותן אזהרות וכל זה .. ולא נעלתי שום הודעה אז לפחות לדבר יפה ![]() ובקשר לטילים שרשמת בהודעה מתחת - זה טילים שכבר יירטו .. זה לא כמו קטיושה שהיא 20 שניות באוויר ... |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חח טוב טוב, אני לא הולך לריב איתך, אני יסכים שאני לא יודע אני לא יודע כלום, לא אמרתי כלום,שכחו מזה, אין שום דבר סודי בצפון, וזה לא מוגן על ידי פטריות ( שוראים רק מהקרעקע זה מוסתר) קיצר לא דיברתי כאן על זה בכלל ואין דבר כזה אוקיי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
לפי דעתי דימונה הכי מוגנה חחחח
לפני איזה יומים ככה לא זוכר בידיוק ..בבוקר ראיתי שתי רחפות(עם ככה רושמים) אלה עם הצנחנים והמנוע. מעל לבית שלי. ואחרי שנייה מטוס טס מעליהם ..זה רק אומר שכאשר עצם זר רק מתקרב לאזור של הכור נהיה בלאגן חחחחח ובכור שבדימונה אני בטוח שיש את ההגנה הכי טובה בארץ.חוץ מבעור כורים שיש... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|