הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Hosting ושירותים נלווים > ביקורות והמלצות > ארכיון

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 15-07-06, 14:36   # 1
Boris
חבר על

מיני פרופיל

Boris לא מחובר  

עם כל הכבוד, כל הלקוחות שלי מעודכנים בהקשר למה שקרה לשרת, הארון שבו מאוחסן השרת ספג תקיפה מצד שלישי לא ידוע, עקב כך הארון נותק מרשת האינטרנט ע"י 012 למשך סדר גודל של כבערך 52 דקות. בקשר למסד הנתונים כתוב בתקנון של החברה שאסור בתכלית האיחסון ללא אישור מפורש של סטייל הוסט להעלות מסד נתונים ששוקל יותר ממאה מגה ואני מצטט "- אסור להעלות/להשתמש במסדי נתונים שמשקלם יותר ממאה מגה ללא אישור מפורש של סטייל הוסט. "
החשבון השועה פעמיים ורונן היה מודע לכך תוך חצי שעה מהשעיית החשבון, שבפעם השלישית ראיתי שהמסד נתונים הועלה חזרה ואין שיפור בגודל שלו, חשבון הריסיילר שמחזיק את החשבון הושעה עד לבירור נוסף עם רונן.
חבל מאוד לרוץ ישר להוסטס ולא לנסות לצור קשר עם רונן בנייד.

Last edited by Boris; 15-07-06 at 14:47..

ישן 15-07-06, 17:37   # 2
Panda
הוסטסניון

Panda's Avatar

מיני פרופיל

Panda לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי style-host
עם כל הכבוד, כל הלקוחות שלי מעודכנים בהקשר למה שקרה לשרת, הארון שבו מאוחסן השרת ספג תקיפה מצד שלישי לא ידוע, עקב כך הארון נותק מרשת האינטרנט ע"י 012 למשך סדר גודל של כבערך 52 דקות. בקשר למסד הנתונים כתוב בתקנון של החברה שאסור בתכלית האיחסון ללא אישור מפורש של סטייל הוסט להעלות מסד נתונים ששוקל יותר ממאה מגה ואני מצטט "- אסור להעלות/להשתמש במסדי נתונים שמשקלם יותר ממאה מגה ללא אישור מפורש של סטייל הוסט. "
החשבון השועה פעמיים ורונן היה מודע לכך תוך חצי שעה מהשעיית החשבון, שבפעם השלישית ראיתי שהמסד נתונים הועלה חזרה ואין שיפור בגודל שלו, חשבון הריסיילר שמחזיק את החשבון הושעה עד לבירור נוסף עם רונן.
חבל מאוד לרוץ ישר להוסטס ולא לנסות לצור קשר עם רונן בנייד.
אולי אצלך כתוב שאסור לעלות יותר מ-100 מגה ,אבל רונן לא הזכיר את זה ,בכל מקרה אליך אין לי שום טענה.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Light-Era.Net || Ronen
אני לא מסכים לאחסן בסיס נתונים הגדול מ100 מגה-בייט.
שרת, תחזוק, עוד משהו ? לא נראה לי..
אם הוא היה רוצה לעזוב אותי אין לי שום בעיה להחזיר את מלוא הסכום, מה שהוא רצה זה פיצוי רק על 200 מגה של הפורום והבאתי לו פיצוי יחסי לחבילה.
א. בתקנון לא היה כתוב שום דבר על מסדים.
ב. אפשר לקבל את הפיצוי? אפילו פיצוי חלקי יעזור לי -> לא זכור לי שביקשתי פיצוי על ה-200 מגה ,התעניינתי אם יש איזה פיצוי שאני יכול לקבל ושאלתי אם אתה יכול לארגן לחבילה הבסיסית הזאת
אכסון לפחות עד סוף החודש שאני אמצע פיתרון.

ד"א קוצ'י תודה על הגיבוי. =]

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום