|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חחחחחחחחח
![]() ![]() סתם.... עיצוב מדהים באמת!!
הוסטסניון
|
עיצוב יפה ומקצועי מעצב מעולה ורציני..
|
![]() |
# 13 |
Permanently Banned
|
ההגדרה הכי טובה לעיצוב המדהים הזה, זה שזה לא עוד סתם עיצוב אלא עיצוב עם סטייל, עיצוב שהמעצב השקיעה בו מחשבה!
גבירותיי ורבותיי זאת אומנות. ( ![]() אל תגידו לי שנשחפתי, כשרואים כזה עיצוב, לא ישר קופצת המחשבה המעצבנת "אממ..ראיתי את העיצוב הזה איפשהו, אהההההה...אני יודע - הוא גנב את זה מ-blah.co.il!" ו/או המחשבה "סגנון ישר ומסריח!" המחשבות הנ"ל לא קופצות בראש בגלל שכשרואים עיצוב כזה מרגישים את הכישרון. אלירן, כל הכבוד - ואני מאחל לך הרבה הצלחה בהמשך, אני בטוח שיש לך את הכישרון המתאים לתחום הזה, תשתמש בו בדרך הנכונה ביותר. אני לא סתם אומר את זה, ולא סתם רוצה לתת מחמאות ולפרגן, פשוט יש מעצבים שרואים שהם לא מוכשרים, ולמה זה? כי אפילו אם הם יודעים לעצב, חסר להם את הכישרון והכי חשוב את האומנות שבתחום. הם תמיד גונבים רעיונות ממעצבים אחרים וכדומה וזה באמת מגעיל! מעצב אמיתי לוקח מהראש ובשתיי מילים "מוציא את הכישרון אחוצה!". התגובה הנ"ל אינה רק על העיצוב שהצגתי בנושא, אלא על כל העבודות שלך. ב"ה יהיו עוד מעצבים כמוך, ותחום העיצוב יהיה רציני יותר בפורום. Last edited by Homie; 14-07-06 at 01:41.. |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
הגזמת והרבה!
|
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
העיצוב באמת יפה עם עסק חבל על הזמן
![]() הדבר היחידי שמעצבן בעיצוב זה הפונט, לא יודע למה:P אני רק רואה תפונט אני מתחיל טיפה להתעצבן, לא יודע..כזה לא מתאים לעיצוב:P |
![]() |
# 16 | ||
חבר על
|
ציטוט:
Homie חחחחחחחחחחחחח תודה רבה אבל באמת טיפה ניסחפנו ![]() ציטוט:
פעם היה עסק ![]() Last edited by Zvaim; 14-07-06 at 02:53.. |
||
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
לא יודע מה כל כך התלהבת..
הוא לא ממש יפה.. לטעמי. |
![]() |
# 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
התכוונתי לשם האתר עצמו... Expert Serv... לא לשם טוב או רע שיצא לחברה.... אני שונא שמות שישי להם SERV או HOST בתוך השם... לא התייחסתי לאיכות החברה, אם היא טובה או לא, ממש לא משנה לי... לא אמרתי שום דבר על זה, השם עצמו EXPERT SERV, הוא לא שם מקצועי, SPD או TIPTIP מצלצלים הרבה יותר מקצועי... אתה מבין למה אני מתכוון? או שאני אסביר שוב? |
|
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
אם אתה מדבר על הפונט למטה למטה אני מאד מאד מסכים איתך כי ככה זה לא היה שהגשתי את העיצוב, גם הצבע לא היה, צריך להגדיל שם את הפונט כמו בברוכים הבאים ואז זה יראה אחרת כנ"ל לגבי החבילות.[/QUOTE]
כה, למטה למטה הפונט לא יפה בכלל במילים עדינות.. ואם כבר, כל הפונט בכל העיצוב כמעט לא יפה {אני מתכוון על הברוכים הבאים והחבילות}. |
![]() |
# 20 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() תיקרא את "חווית המשתמש" http://kcsnet.net/articles-2.htm
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|