![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
עזרה בפלאש
השבוע התחלתי ללמוד פלאש קראתי מדריכים ולמדתי לעשות הרבה דברים
הגעתי לקטע שאני רוצה להכניס פלאש לעיצוב או ללוגו שעיצבתי בעבר בפוטו שופ עכשיו ישנה בעיה איך אני פותח את הלוגו בתוך הפלאש הוא קובץ פוטו שופ ולא נפתח בפלאש אם אני שם אותו כתמונה אז אני לא מרויח כלום אלא רק קיבלתי תמונה השאלה שלי איך אני מכניס פלאש ללוגו קיים שעוצב בפוטו שופ אם יש מישהו שיכול לעזור או להסביר אני ישמח מאוד ואם יש מישהו שמבין בתוכנה הזאת ומעונין להסביר לי קצת עליה באי סי קיו מוזמן לבוא ולעזור לי אני אשמח מאוד |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
אתה יכול לפרק את הלוגו שלך בפוטושופ ולשמור בפורמט png (כך גם רקע יהיה שקוף) ובפלאש להרכיב מחדש ולעשות אנימציה לזה
# 3 |
חבר מתקדם
|
מה שarni2 הציע זה נכון
אתה יכול לעשות עוד שיטות כמו לעשות לו פייד אין או אוט להוסיף טקסט עם אנימציה תנסה.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אם הבנתי נכון,
אתה יכול לייבא את התמונה לפלאש ואז לעשות modify=>bitmap=>trace bitmap ואז לבחור את רמת האיכות של התמונה... |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא בטוח שזה יוריד עד כדי כך...=arni2 Last edited by FlashBoy; 08-07-06 at 17:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מציע לך לשמור בפוטושופ את העבודה כקובץ EPS שהוא קובץ ששומר את המידע הוקטורי ואז לייבא לפלאש, שיידע לקרוא את הקובץ ולערוך אותו (עריכה וקטורית) בלי בעיה בכלל.
![]() |
# 8 |
חבר פורום
|
ברגע שעושים לתמונה trace bitmap מחלקים אותה להמון חלקים, group כלל לא יעזור, נסו ותראו, גודל קובץ יהיה גדול ביחד לתמונה
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה יכול להסתכל בספר פלאש של מנטור, שם כתוב את זה, בספר Flash ActionScript של philip kerman גם שם כתוב את זה... הוא נגיד את זה ככה: תמונה של מגה, אחרי הקיבוץ, תשקול משהו כמו 800 kb. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|