|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
מה זה אומר :
body > div > div > div > div > div#menucontent כל ה< למיניהן. |
![]() |
![]() |
# 22 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
![]() |
# 24 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() body > div > div > div > div > div#menucontent וזה? |
|
![]() |
![]() |
# 26 |
חבר פורום
|
נחמד מאוד, אבל תקרא קצת על סימנטיקה,
לא עושים <div id="header"> אלה משתמשים ב<h1>, צריך להשתמש בתגית עם משמעות מתאימה במקרה שיש ולא סתם לעשות הכל עם דיבים. הדבר הזה חשוב בשביל מנועי חיפוש, שידעו למשל שלמשהו שנמצא בh1 צריך לקבל יותר חשיבות, וגם בשביל דפדפנים שמקראים את הטקסט וכל מני תוכנות אחרות שעוברות על האתר..
# 27 |
משתמש - היכל התהילה
|
עיצוב יפה, קידוד מדהים
![]() |
![]() |
![]() |
# 28 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
H1 אינו DIV ולעולם לא יהיה. H1 לא בנוי לעיצוב אתר ובנייתו. H1 בנוי כמו SPAN, להחזקת טקסט בלבד. רוצה לזיין לי ת'שכל ולשחק אותה עלי, תעשה את זה במקום אחר. רוצה לשחק אותה גבוהה גבוהה, לא עלי. כאשר תדע משהו ולא תנסה לעשות רוח במקום שיש בו הרבה אנשים תהיה לך הזכות לתת לי ביקורת. כאשר אתה לא תנסה להמציא דברים ולדחוף דברים תוכל להגיד את הביקורת שלך, עד שמור על פיך סגור לידי. אהה וככה לדרך אגב, לא קיים div id="header" אבל עזוב, הרוח זה מה שחשוב... עכשיו לתגובה במידה ובחור היה כותב את דעתו לא למען השוויץ אלא למען הביקורת הכנה: הקידוד כעת הינו קידוד סתמי. את התגיות והטקסט יזינו מנהלי האתר - ביניהם COBANO (מנהל פורום קידום אתרים כאן בהוסטס ושתפו המקדם אתרים גם כן). מה שאני עשיתי היה לבנות להם מסגרת שבה הם יוכלו לעבוד וליצור את האתר האידיאלי לקידום אתרים. הקוד קצר ככל האפשר, מנוע החיפוש לא יעבור המון קוד כדי להגיע לטקסט שאותו רצונם לקדם, הטקסט תופס חלק גדול יותר מהקוד בעמוד. Last edited by Eye-Soft; 07-07-06 at 12:14.. |
|
![]() |
![]() |
# 29 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא ממש מבין בקידוד ודברים כאלה, אני כמעט לא מתעסק בזה.
אבל, נראית לי עבודה יפה. |
![]() |
![]() |
# 30 |
הוסטסניון
|
ואו נדלקתי על הסידור של הקוד , עדיין לא ראיתי דברים כאלה כתובים בצורה ממש יפה
![]() ישר כוח.. ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|