|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 |
חבר וותיק
|
הם לא ילמדו עד שיבוא בן אדם רציני ובאמת יתבע אותם, ואז אולי הם יבינו, אני בהוסטס מכיתה ח' בערך...עכשיו אני עולה ליא' ומאז אני רק שומע עליהם דברים רעים...
פעם אחת גם כמעט קניתי מהם ואז ראיתי כמה ביקורת עליהם ולא קניתי למזלי. |
![]() |
# 62 |
חבר וותיק
|
חבל לי לשמוע אני שמעתי כולכך הרבה סיפורים על יאן וכל הסיפור אם דרור רק יותר מחמיר את המצב שלו, אני מקווה שסיפור זה יגמר בטוב בסך הכל זה 70 ש"ח.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 64 |
חבר בקהילה
|
כמו שאתם רואים, שום תגובה מצד יאן
Last edited by stav49; 06-07-06 at 14:02.. |
![]() |
# 65 |
הוסטסניון
|
אם דרור(המנהל כביכול האמיתי של ליזרטק) לא באמת שפיץ ת'פנים של יאן
הגיע הזמן שמישהו יעשה את זה אם מישהו היה לי חייב יל כסף היום לא הייתי יושב בשקט היום רק כח עובד ושילך להתלונן במשטרה. שיגיד שגנב כספים ובגלל זה באו לאיים עליו |
![]() |
# 66 |
Permanently Banned
|
אנשים טיפשים אתם
חייבים לכם כסף ? סעו אליו, אין לכם ממש ממה לפחד פעם הבאה תבררו טוב מאוד מאיפה אתם קונים |
![]() |
# 67 |
Permanently Banned
|
אוסף של ביקורות....שימו לב אמר הוא מגיב בין 12 ל 5 וכבר עבר יום ועדיין אין תגובה...
ובBS רק הנסיעה עולה יותר מ70 שקל...ותלונה במשטרה על 70₪ יצחקו לך בפנים...לאבא שלי גנבו אופנוע רק שבוע עד שהם התחילו לבדוק בכלל אז 70₪ אולי בשנה הבאה הם יתחילו... |
![]() |
# 68 |
חבר מתקדם
|
שלום לכולם
מצטער שאין לי זמן ליהיות כאן ולהגיב אני פשוט דיי עסוק בעבודה שלי בקש לדרור זה סיפורי סבתא לא שיפצו לי שום פנים לא דקרו אותי ולא תבעתי שום דרור הכל סיפורים ומעשיות לא שרפתי שם שום מחשב ב10 אלף דולר ולא פגעתי באף אחד (המחשבים שיש לו לא שווים יותר מ1300 שקל מעבד 2.4 אינטל ופנטיום 3 תעשו אתם חשבון) וקוצ'י אם הייתה אצלו אולי ראית את כל הציוד של המחשבים שהוא גנב לי ! בעבודה שאני עובד בא ביררתי אליו הכל ואני יודע מי זה בידיוק הבן אדן הזה אם אתה רוצה לשמוע אותי ולהקשיב לי שלח הודעה פרטית כל הזמן הזה שלא ראיתם את לזר טק כאן לא בגלל שאתם חושבים שסגרנו או משהוא אני כרגע עובד בחו"ל ולכן לא היה לי זמן להפעיל גם את ההוסטינג בארץ. אתם מפיצים פה שמועות משמיצים פשוט אין לכם שום גבול אף אד ממכם לא ממש מכיר אותי כמו שצריך ולא ראה אותי אף פעם ולא היה בקשר איתי ומי שיצא לו יודע טוב מאוד מי אני ואיך אני מיתייחס לאנשים זה שבאמת יצא ככה שכאילו סתיו אתה חושב שלקחתי לך 70 שקל ולא רוצה להחזיר תבין אין לי מה לעשות איתם אני לא יהיה עשיר מי זה אני ביום שישי לקחתי חופש אני יקפוץ לבנק ויתן אישור להעברה אין לך מה לדאוג דרור בכלל לא היה הבעלים של לזר טק ורוב הותיקים פה יודעים שהכל חרטות הוא מספר לכם אגדות יפות ואיך הוא יכול לפטר אותי אם הוא בכלל לא קשור אליי ![]() עזבו אתכם שטויות ותתחילו לחיות ותפסיקו לשמוע את כל ההשמצות שהולכות פה באופן קבוע ולא רק אליי תאמת בלי להעליב אבל באמת לא אכפת לי ממה שכותבים פה עליי תכתבו מה שבא לכם תאיימו זה לא מפריע לי אבל ברגע שזה יעבור את הגבול זה יחזור בבומרנג... מי שצריך אותי , רוצה ליצור איתי קשר מוזמן לישלוח מייל ל yan@lazertekk.co.il ואני יחזיר לכם תשובה תודה רבה ולילה טוב לכולם
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 70 |
Permanently Banned
|
עכשיו זו מילה מול מילה...אז תגיד לי אתה למי להאמין? ללקוחות + אחד שטוען שהוא מנכ"ל ופיטר את יאן או לך וליאן?
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|