![]() |
# 11 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
DW - תוכנה בפני עצמה notepad - מגיע עם מערכת ההפעלה (לא ממליץ לתכנת בו) את שני הראשונים תוכל למצוא במדף בחנות ולהוריד משם
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
אני ממש לא ממליץ להשתמש ב NOTEPAD
וכל מי שמתשמש אני ממליץ לעבור, אני כמו תוכנה עם HIGHLIGHT שעושה את החיים הרבה יותר קלים לגבי CRIMSON EDITOR בבקשה חיפוש מהיר בגוגל ואתה יכול להוריד מהאתר שלהם http://www.crimsoneditor.com/ ד"א תוכנות חכמות יודעות לדוגמא במאפיינים להשלים לך אוטומטית חוסך זמן בכתיבה, נוח, ואולי לפעמים חושף אותך לאפשרויות ב HTML שלא ידעת שהם קיימות ובנוסף עם הזמן זה משפר גם את היכולות שלך. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
Whatever
|
ציטוט:
![]() |
# 14 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
NOTEPAD
תוכנה מצויינת. אפילו יש בה אפשרות לתפריט למטה שמראה באיזה שורה אתה ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
מישהו דיבר על באגים ? פשוט כשכותבים לדוגמא שאילתות אז יותר נוח להבדיל במה שעשית כשאתה מחפש את הבאג אחר כך אני מתכנת כבר משהו כמו 5 שנים, מתוכם לפחות 3 השתמשתי ב NOTEPAD ברגע שעברתי לתוכנה עם הדגשה ואחרת, יותר קל לך לזהות באגים, טעויות בכתיבה וכמו כן לכתוב את הקודים שלך יותר מהר. בתיכנות מה שחשוב זה הדרך שאתה עושה את זה, הרעיון...הביצוע זה כבר עניין שלך אם אתה אוהב לשבור את העיניים מול ה NOTEPAD אז שיהיה לך לבריאות... שימוש בעורך טוב שעוזר בדברים הקטנים, לא אומר כלום על הרמה התיכנותית שלך. זה שאתה משתמש ב NOTEPAD במקום בעורך..לא מחייב שתהיה יותר טוב..אלא אתה פשוט עובד קשה יותר בשביל להשיג את אותה תוצאה סתם דעה אישית. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|