|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
חבר חדש
|
נגד בגלל 2 סיבות:
1.גמישות חבילות-אם אני רוצה למשל חבילה ממש קטנה של בערך 20 מגה (אני עם האתר שלי במשך שנה שהוא היה קיים השתמשתי רק ב16 מגה) אז מחיר של 35 ש"ח זה מעט מוגזם על שטח זעום כזה. 2.בנוסף תמיד מחיר מאפשר התחלה טובה כמו כל עסק חייבים להתחיל עם מכירה במחירי הפסד,לצבור לקוחות ורק אז להעלות את המחיר. בשוק בתור חברה מתחילה אין את המוניטין או כל דבר אחר שיכול למשוך לקוחות חדשים מלבד מחיר ואם בעל חברה מוכן להפסיד כסף בשביל לצבור לקוחות מי אתה שתמנע ממנו? סך הכל המחיר של החבילות הוא לא מה שמשפיע על התדמית של השוק הרי בכל דבר יש מחירים נמוכים (למשל מספרות תספורת יכולה לעלות בין 10-1000+ ש"ח) והמחירים האלו לא משקפים את מצב השוק. התדמית שנוצרה לשוק ההוסטינג כשוק ילדותי הוא הקלות להיכנס אליו בתור בעל חברה-השקעה מינימלית,מיקום נוח,אין צורך בידע מסוים. לאף אחד לא באמת אכפת איך נראה השוק לכל אחד אכפת איך החברה שלו נראית-תשקיע בחברה שלך במקום לבכות שיש כאלו שגונבים ממך לקוחות בגלל המחיר. |
![]() |
![]() |
# 42 |
חבר בקהילה
|
אחי זה היופי בתחרות ...
בכול דבר בחיים שיש יותר מחברה אחת זה קורה ! |
![]() |
![]() |
# 43 | |
кто ты?
|
ציטוט:
בעבר, [אולי גם היום] כשביררתי אצל ספקית האינטרנט, כמה יעלה לי לאחסן 5 מגה באינטרט, אמרו לי 50 ש"ח אם אני לא טועה... |
|
![]() |
![]() |
# 44 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
|
![]() |
![]() |
# 45 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני לא חי בשום סרטים, אני מתעסק בשוק ההשכרה ואנחנו משכירים P4 לפעמים גם ביותר מזה. אולי אתה חי בסרטים שהשוק מושפע מהמחירים כאן, אבל הוא ממש לא. (כמובן תלוי גם מה השרת מכיל - שרת ממוצע וטוב מחוץ להוסטס לא יעלה פחות מ 500-600 ש"ח לחודש.) |
|
![]() |
![]() |
# 46 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
"שוק ההוסטינג הישראלי" איננו מושפע מהחלטות שנקבעות כאן בפורום "הוסטס". אתם צריכים להבין ששוק ההוסטינג בארץ איננו מושפע מפורום הוסטס, להפך, הפורום מושפע ממנו. ישנן כמה דרכי חשיבה, הראשונה-והנפוצה ביותר, היא כמובן הדרך בה כולם מחפשים את ה"זול והאיכותי", תבינו-אין דבר כזה. כל מנהל חברת אחסון (בפורום הזה,כמובן!) מחפש את הדרך אל ה"עושר והאושר", ולא סתם אומרים - על איכות משלמים, כי בעצם אף אחד לא ירשה לעצמו לצאת בהפסד. יש חבר'ה שרוצים בפיתוח שוק ההוסטינג הישראלי, אבל בתאכלס, כולם מחפשים את הדרך אל העושר, אף אחד לא ירשה לעצמו לצאת בהספד - וזה, בדרך כלל, מה שקורה. ובקשר למחיר שרת יעודי - שרת חדש וטוב, עם שירות טוב ותמיכה של חברה טובה, מצדיק בהחלט מחיר של 600 ש"ח וגם יותר. אז תבינו, השוק האמיתי לא נמצא כאן בפורום, הפורום הוא אומנם חלק ממנו..אך הוא לא משפיע עליו. לבחור שפתח את האשכול, כל אחד עושה את שיקוליו הרווחיים וכך בוחר את המחירים המתאימים לחברתו, גם אני וגם אתה לא יכולים להכתיב לשאר המנהלים מהם המחירים המתאימים להם. במקרה ומישהו מבש ייעוץ בעניין המחירים, אתה יכול לייעץ לו לקבוע מחירים במסגרת שנראית לך, אך אין אנו יכולים לקבוע את מחיריהם של שאר חברות ההוסטינג. |
|
![]() |
![]() |
# 47 | |
Whatever
|
ציטוט:
P4 3.0GHz 1GB RAM 800 ש"ח מאדם אחד שאני עוזר לו למכור ככה ש... כן, הוא עולה 600 וגם יותר.
![]() |
# 48 |
הוסטסניון
|
אם אכפת לך מהשוק, תעלה לבד!
אם לא אל תעשה כלום. |
![]() |
![]() |
# 49 |
חבר פורום
|
כל עוד יש רווח לא שווה לעלות
![]() |
![]() |
![]() |
# 50 |
חסום
|
אני לא בעל חברת איכסון
אבל תחשבו כך נגיד אני בעל חברה לא הכי מצליחה איכותית וכו' וכולכם מעלים את המחיר אני אומר אני לא מעלה אתם מעלים אוטומטית כל לקוח שמחפש מחיר מאשר איכות אצלי... זה השוק פה בעצם ללקוח שסתם בא להקים פורום לא משנה לא ממש כמה החברה הייתה ברשת מה היה הבעלים וביקורות הוא ילך על הכי זול ואם שמעתם על מרד צרכנים לי אישית עכשיו יש איכסון אבל אם פתאום כולכם תעלו את המחיר אני אישית לא יקנה מאף אחד שיעלה אני ההפך ילך לזול מוסרי לא מוסרי איך שתגידו אבל מה אתם תעשו תלכו למישהו שהעלאה ל35 ולא בגלל שהאמצעים נעשו יקרים או משהו וכולם העאלו סתם כדי עלות את המחירים או למישהו שעדיין במחיר הנמוך והזול אז תחשבו טוב טוב |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|