|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 471 |
משתמש - היכל התהילה
|
רוצה להחליף לעמרי שוסטר.
|
![]() |
# 472 |
הוסטסניון
|
לא הגזמתם?
http://img450.imageshack.us/img450/9177/56ln.jpg חברה תראו יש לי הצעה, פשוט תתנו הרשאות פתיחת אשכול חדש רק למי שיש מינימום 30 הודעות.. במקום לצפות ממשתמשים חדשים להבין את זה.. יש בלוח הבקרה של המנהלים - של הפורום, אפשרות הרשאת מינימום הודעות לשליחת נושא. למה שלא תקצו את זה שם ופשוט למשתמשים בעלי פחות מ 30 הודעות לא תהיה גישה לפתיחת אשכולות? זה כבר נהיה מגעיל שכמעט כל האשכולות נעולים. ובכל מקרה, שמתי לב שבהרבה אשכולות נועלים.. אני לא מבין למה ומה הבעיה להשאיר פתוח ולציין במפורש לא להגיב.. לדעתי אתם מקשים נורא על המשתמשים פה.
חבר בקהילה
|
ציטוט:
זה גם דבר שגורם לאנשים לעשות ספאם מיותר בכדי להגיע לכמות ההודעות המספקת לאותה מטרה. צריך לחשוב על זה מכל הצדדים ולראות מה ההשלכות של זה. |
|
![]() |
# 474 | |
кто ты?
|
ציטוט:
אם יש לך שאלה, הערה, או משהו דומה אתה מוזמן ![]() בשביל תגובה אתה יכול לשלוח לו ה"פ. |
|
![]() |
# 475 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אנו בהנהלה בהחלט חשבנו על הנושא, בפורום הצעות ובקשות הפעלנו את זה כך שניתן לפרסם אשכול החל מ15 הודעות בלבד . אך בפורום ביקורת זה לא אפשרי מהסיבה שפורום ביקורות לא נועד רק להגשת ביקורת אלא גם לבקשת ביקורת, לכן אנו לא יכולים לאסור זאת בגלל שגם המשתמשים שרוצים לבקש יהיו מחויבים למספר הודעות מינמום שזה נראה לי בהחלט מיותר, תודה רבה בכל מקרה על ההצעה, יובל.
# 476 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
תחשבו על זה, ותראו כמה אשכולות נעולים וכמה אתם מבאסים את המשתמשים, שבאים בתמימות.. זה מאוד יקל, גם אם המשתמש רוצה לבקש ביקורת - לדעתי כדאי שיהיה לו 30 הודעות. בהצלחה!
# 477 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום.
אשמח אם תוכלו לשקול שנית את שיחרור המשתש שלי ממשתמש בעל גישות מוגבלות. לא עברתי על שום עברה או חוק כמעט חודשים ! בבקשה. |
![]() |
# 478 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
כי שניהם מוגבלים דרך הפאנל. פורום ביקורות והמלצות זה עניין קצת בעייתי כי משתמשים שרוצים ביקורת יצטרכו 30 הודעות מה שלא נכון לעשות... לכן זה נשאר כפי שזה נשאר. |
|
![]() |
# 479 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
משתמשים באים לפורום כדי לבקש ביקורת על חברה/עסק מסוים, או לחפש עסק/חברה מסויימת, כי זה הרי נושא הפורום. אני למשל כאשר הגעתי בפעם הראשונה לפורום(בגרסה הישנה), הגעתי רק בגלל שחפשתי חברה לאחסן בה את האתר שלי. ככה שזה לא חכם להגביל את ההודעות בפורום ביקורת והמלצות ל 30 הודעות מנימום, כי זה יפגע בנושא הראשי של הפורום, ובפעילות שלו. זאת אומרת בשביל זה המשתמשים באים, ובנוסף יש את הפורומים האחרים.(בכל מיקרה שאני הגעתי לפני שנה ומשהו באתי בגלל זה.) |
|
![]() |
# 480 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|