![]() |
# 481 |
הוסטסניון
|
מישהו ראה 50 דייטים ראשונים ויודע איך קוראים לשיר המרכזי שם?
זה שהיא שרה כשהיא פוגשת אותו, וזה שאבא של זאתי ששוכחת, נתן "אדם סנדלר" כמתנת פרידה. וזה שמופיע בכל הסרטים יש למישהו מושג? |
![]() |
# 482 | |
кто ты?
|
ציטוט:
![]() זה שידורים חוזרים של העונות הקודמות... |
|
![]() |
# 483 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
והאלופה כן שווה את זה
![]()
משתמש - היכל התהילה
|
האלופה והשמינייה סדרות חזקות, ראיתי 25 פרקים של השמינייה ביומיים, הגעתי לקטע שדגנית ירתה באבנר חץ.
|
![]() |
# 485 |
אקס מנהל
|
![]() השמיניה זו סדרה על רמה,גם האלופה ![]() |
![]() |
# 486 |
תודה על תרומתך.
|
למי שיש הוט...
![]() |
![]() |
# 487 |
הוסטסניון
|
אולי מישהו יתייחס להודעה שלי למעלה? אני חייב למצוא את השיר.
|
![]() |
# 488 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() יש לי לווין ( לא יס! )שקולט איזה 1000 ערוצים... מי שרוצה ללמוד איזה שפה- מוזמן! יש ערוצים בכורדיסטנית,פרסית,ערבית,אנגלית,צרפתית, טורקית, ספרדית... ![]()
mail: aszarf@gmail.com הרמיוני: "אם לא אכפת לכם אני הולכת לישון, לפני שעוד אחד מכם יעלה עם עוד רעיון מבריק שיגרום לנו להיהרג. או גרוע יותר, לסולק מבית הספר." רון: "משהו לא בסדר בסדרי העדיפויות שלה" (הארי פוטר ואבן החכמים) |
|
![]() |
# 489 |
חבר בקהילה
|
ש ב ת - ש ל ו ם
ושוב, היום הכי יפה בשבוע..
התחלתי לפני כמה ימים לקרוא את "שם הצופן: מבצר דיגיטלי" של דן בראון, השבת נעשה עליו מרתון ![]()
mail: aszarf@gmail.com הרמיוני: "אם לא אכפת לכם אני הולכת לישון, לפני שעוד אחד מכם יעלה עם עוד רעיון מבריק שיגרום לנו להיהרג. או גרוע יותר, לסולק מבית הספר." רון: "משהו לא בסדר בסדרי העדיפויות שלה" (הארי פוטר ואבן החכמים) |
![]() |
# 490 | |
кто ты?
|
ציטוט:
|
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|