|
||||||||||
| הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
|
|
|
# 1 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא מדבר על החיילים, אני מדבר על הצבא ... לך תגיד לאמא של החטוף ותגיד לה "ובטח שלא כאשר מדובר בחייל בדרגה נמוכה כשל החייל שנחטף" יודע מה, נלך יותר רחוק ... אם אחיך היה החטוף (חס וחלילה) והיית רואה שאומרים דבר כזה . דרגה נמוכה ? אז הוא לא בנאדם ? אתה יודע מה עובר עליו ? שהצבא פה עושה טיסות מעל הארמון בזמן שמתעללים בו ? אחי ביחידה קרבית (בעוקץ) הוא יוצא לפעיליות עם סיירת מטכ"ל שלדג אגוז ... ותאמינו לי שהוא עושה בצבא בשבוע מה שאתם לא תעשו ב-3 שנות שירות שלכם ... אז אל תבלבלו ת'שכל שאני לא יודע מזה צבא, ולא יודע מה הם עושים שם .. יודע הרבה יותר ממכם . אני לא מדבר על חיילים - אני מדבר על צבא ... לך ליחידות ותשאל אותם אם הם מוכנים לצאת לחלץ את החייל . כולם יגידו לך כן ... אבל ישראל מפחדת מ"נזק תדמיתי" מפחדת שארה"ב יצעקו עליה . |
|
|
|
|
# 2 | |
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואני מציע לך לא לספר לאח שלך מה שאתה חושב, הוא כנראה ירה בך. |
|
|
|
|
# 3 | |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם לא שמת לב, בכל הערה שלך שם ניסית להצחיק (ולא ממש הצלחת ד"א) |
|
|
|
|
# 4 | |||
|
Permanently Banned
|
ציטוט:
מה אתה חושב שזה סרט של סטאלון או וואן דאם? אחרי כמה בוקסים הם מתחילים לשיר את המידע שהם יודעים תאמין לי. ויש כל כך הרבה עינויים שבקלות אפשר להוציא מידע. ואם אתה לא יודע, יש גם סמים מיוחדים שגורמים לבנאדם לדבר. כל חייל שווה לחייל אחר לא כשמדובר בחייל שיודע סודות מדינה. כאשר נתפס חייל בדרגה גבוהה שמחזיק בסודות מדינה, מתחילים מבצעים ופשיטות כדיל לשחרר אותו לפני שמוציאים ממנו את מה שהוא יודע. ציטוט:
ציטוט:
|
|||
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|