|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
חבר על
|
הדרך להעלות מחירים היא לא בלהעלות את מחירי שרתי האחסון.
בוא נחשוב: למה המחירים הדרדרו? בגלל שיש כיום הרבה מאד עסקים חדשים שיושבים על ריסיילרים ותוך 5 לקוחות של 10 ש"ח הם כבר מחזירים לעצמם את הכסף. מדוע הם מוכרים במחירי זנות? בגלל שהם לא יכולים להתחרות בעסקים גדולים שהם מוכרים באותו מחיר. אז איך פותרים את זה? מעלים את מחירי הריסיילרים ביחד עם זה את האיכות ולעט לעט יעלו גם מחירי האחסונים הרגילים. |
![]() |
![]() |
# 32 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
גם השוק (מחירי הירקות ומה שבניהם) וגם שיעורי הנהיגה, 85 ש"ח (לא יורד!!).. ותאמין לי.. שהמדינה יודעת מזה! ב- 2 מילים: "רק בישראל". |
|
![]() |
![]() |
# 33 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אצלי המחיר של ריסיילר התחלתי (2GB אחסון - 200GB תעבורה) עומד על 80₪, המחיר נראה לי דיי הגיוני, והמחיר של חבילת אחסון התחלתית (200MB אחסון - 20GB תעבורה) עומד על 30₪, שגם זה נראה לי דיי הגיוני. בכל מקרה יש פה חברות שממש אבל ממש מורידות את המחירים ומדרדרות את תחום ההוסטינג, אנשים שנכנסים אליי ל ICQ מצפים שאני ימכור להם חבילת אחסון התחלתית ב 10 שקל בגלל שאחת החברות שאני לא ינקוב פה את שמה מוכרת במחיר הזה, וזה ממש מעצבן! |
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אתם מוכנים לא למכור במחיר של מתחת ל100 שקל ? וכך הריסלרים לא ימכרו במחירים זולים כ"כ . |
|
![]() |
![]() |
# 35 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחח, דופקים אותכם עם המחירים של שרתים בארץ אז אתם דופקים לקוחות?
תעלו מחירים, תשארו בלי לקוחות, כולם יעברו לחול (שיש שם שרתים יותר טובים וגם מחירים יותר זולים). ובקיצר, תעשו מה שבא לכם. |
![]() |
![]() |
# 36 |
חבר וותיק
|
בעד,נגד זה לא יעזור!אתה יודע כמה אנשים לפניך ניסו לשנות את זה?הרבה מאוד..ושום דבר לא יעזור לזה..כל מי שרוצה שיעלה מחירים יש פה עסקים שהעלו כבר מחירים ויש שהורידו.כל אחד עושה מה שהוא רוצה וחושב שצריך.אז חבל על הטרחה לנסות,כי זה לא יעבוד.
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואני לא מאמין שעסקים רציניים יתעסקו בדברים לא חוקיים, ככה ש... |
|
![]() |
![]() |
# 38 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
חוץ מזה שאתה מדבר, ותראה באיזה מחירים אתה מוכר!
# 39 |
Permanently Banned
|
הגענו למצב שיש אחסון בש"ח ע"י SMS,פשוט ב-ו-ש-ה!,
לצערי אני לא חושב שהמחירים יעלו מאחרים,אני העלאתי כבר את המחירים בהרבה... |
![]() |
![]() |
# 40 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|