|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מה קורה גבר. מה קרה שחזרת ? |
|
![]() |
![]() |
# 22 |
חבר בקהילה
|
![]() עריכה:
תודה לכולם. חיים טובים גם לכם.
mail: aszarf@gmail.com הרמיוני: "אם לא אכפת לכם אני הולכת לישון, לפני שעוד אחד מכם יעלה עם עוד רעיון מבריק שיגרום לנו להיהרג. או גרוע יותר, לסולק מבית הספר." רון: "משהו לא בסדר בסדרי העדיפויות שלה" (הארי פוטר ואבן החכמים) Last edited by ariel40; 25-06-06 at 11:20.. |
![]() |
![]() |
# 23 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
לא, כאילו רק תבקש... |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 25 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אבל כאן כדי לפשט עשיתי ככה.. וכתוב לי במחברת "החלטי", פעם לא זוכר איזה שיעור לשון זה היה, אז משהו אמר החלטתי, והיא אמרה שאומרים החלטי, והסבירה גם למה.. לא יודע, זה הדבר היחיד שזכרתי מלשון, אני כל כך שונא את המקצוע הזה, אבל זה הדבר היחיד שנזכר לי.. ariel40 אני דיברתי על SCRIPT, זאת אומרת סקריפט בצד לקוח(JS), לא על מערכת עם שימוש במסדים וכו.. וגם ככה זה לא יעזור לך, אין לך שרת WINODWS, ואני לא יודע PHP, ככה שבכל אופן זה לא משנה. וminiature, אני עדיין מחכה לראות את אותו הדבר ב CSS, וכמובן שיהיה יותר יעיל, ויותר מהיר, הרי לא סתם אמרת שאפשר בלי לדעת אם אפשר, או לא לפני, נכון? |
|
![]() |
![]() |
# 26 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אבל אני בטוח שהוא לא מצא דרך יותר קצרה מזאת, פשוט אני לא אוהב שסתם זורקים דברים לאוויר בלי לאמת אותם. |
|
![]() |
![]() |
# 28 |
חבר וותיק
|
אוקי, בדקתי את הדרך שלי, ואתה צודק - היא באמת פחות נוחה משלך.
מצטער ![]() יום טוב =] |
![]() |
![]() |
# 29 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() ואפשר להגיב אתם יודעים, אני מסכים חחח.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 30 |
הוסטסניון
|
טוב תנו לי להסביר לכם לאחר שבדקתי
החלטי זה אני החלטי לגבי זה שאתה אשם ! // תרגום "אני **בטוח** שאתה אשם ! ... אני החלטי לגבי זה אני בטוח בזה ! אני החלטתי זאת הבחירה שלי ... אני החלטי של שפת רחוב של אנשים = אני החלטתי כמו שאני יגיד השיער שך ... ובעברית השיער שלך ... סבבה ? תודה |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|