|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
סתם הוספתי עוד דברים בשביל להקל.. אצלי באתר(בתחרויות אתרים) זה הרבה יותר קצר, ופועל בצורה אחרת. זאת אומרת שאין את המערכת בצד הלקוח, המערך של הערך הוא בצד שרת, וגם הלולאה של ה5 כוכבים מתבצעת בצד שרת, בלי כל שטויות שכאן. אבל רציתי לעשות אותו כמה שיותר פשוט למי שלא יודע איך לכתוב, מי שיודע בכלל לא צרי להשתמש בו, זאת אומרת הוא אמור בכל מיקרה לדעת לעשות..(כמובן שלפעמים אין כוח אז לוקחים ![]() Kuchi אומרתי החלטי, למדתי את זה בלשון. פעם זה היה: החלטתי->החלטטי->החלטּי (עם דגש חזק משלים ב-ט). זה ניקרא הידמות מלאה.. גם אני פעם חשבתי שאומרים החלטתי, אבל לימדו אותנו שלא.. ודרך אגב, בטח שזה קולט, פעולה ב JS לוקחת פחות משבריר מאית השניה, פשוט הטעינה של התמונה בטח לא הושלמה, בפעם השניה זה עבד לך כמו שצריך(אני אומר עבד, כי גם לי זה היה כך). זה לפעמים טוען מהר לפעמים לאט יותר..(השרת) miniature אני אשמח שתראה את הדרך שלך ב CSS(אם זה יתר יעיל זאת אומרת שזה בלי שימוש ב JS..) |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר וותיק
|
חוץ מהקטע של ה 'גרוע' / 'אפשר לשפר' וכו'.. הכל אפשר לעשות עם className:hover
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
![]() וגם עם הלחיצה כמובן, אני גם רוצה ללמוד עוד דרכים אחרות, אם הן יותר פשוטות ויותר חסכוניות מזה במשאבים מה טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
החלטי זה לא שאתה עומד על שלך ? >< יענו אני בטוח בשלי
בעעע נגיד אממממממממממ בכל מקרה כמו שאמרתי עם הבאג לא בראשונה ולא בשניה ולא בשלישית תמיד ! ואתה לא הבנת נשמה התכוונתי לא שזה טוען תמונה לאט זה לא טוען אותה עם אני משחק עם זה יענו מזיז תעכבר כזה מהר מפה לפה ומפה לפה זה ועוצר תעכבר איפה שהוא זה נתקע .... חיכיתי איזה דקה וזה לא טען תמונה ולא מראה בלמטה של הדפדפן טעינה .. שמע הקוד שלך סבבה פשוט אני מהמשועממים :P |
![]() |
![]() |
# 15 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אם זה נתקע זה אמור שמהררר תחליף דפדפן, באיזה דפדפן אתה משתמש? כתוב פה 4 שורות של קוד, זה מה שכתוב, כל השאר זה טקסט של הסברים, או דברים שזה בכלל לא משתמש בהם. אצלי ב FF אני עובר מהר, מהר, מהר 100 פעמים וכלום לא ניתקע. ולא, החלטי זה שמשהו שהגעתי להסקמה עם עצמי/עם אחרים שצריך לעשות/או כל דבר אחר. אין כזה דבר החלטתי. השפה הנכונה זה החלטי.(יש פה גם הידמות בין תנועות, וגם התמזגות איצורים זהים). והחלטי והחלטּי(החלטתי(לא תקין)) כותבים אותו הדבר, רק שבהחלטּי(שהחלטי על משהו) יש דגש חזק משלים ב-ט, ובהחלטי (עומד על שלי) אין דגש חזק משלים ב-ט'. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
נו זה מה שאמרתי שפת רחוב :P
בכל מקרה בפיירפוקס זה קורה לי ובאקספלורר ובאקספלורר של פיירפוקס (במוד) |
![]() |
![]() |
# 17 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
לעוד משהו זה קורה? כי זה פועל באתר שלי כבר למעלה מ4 חודשים ובחיים אף אחד לא פנה אלי בתלונה כזאת, או שהראתי את זה בהתחלה לכמה לאף אחד זה לא קרה.. ובאתר שלי זה מסמך גם על תמונות שעל שרתים של נענע(שרתים גרועים), וכו..(בתחרויות אתרים יש את זה). עכשיו בדקתי שוב את הקוד, והגעתי למסקנה שזאת לא בעיה בו, כי לולאה שרצה עד 5 לא יכולה בחיים לא גרום לכזה דבר, ניסיתי את הקוד בפנטיום 3 והוא פעל כמו שצריך. ולמה שהוא לא יפעל? זה קוד פשוט שבנוי מ4 שורות ולולאה, זהו. והארוע זה ארוע מעבר על אוביקט, ככה שאין סיבה שזה לא יפעל. או שאתה מזיז את הכוון של העכבר מהתמונה(החתוכה בדיוק לגבולות), שזה יתכן מאוד בשעה כזאת, או כלום. אפילו אם תעביר הכי מהר שאתה יכול אין סיכוי שזה יתקע, אפילו בדפדפן מקארטע. |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
סתם בלי קשר, בהחלטתי אין התלכדות עיצורים זהים לכן, החלטתי!=החלטי
![]() |
![]() |
![]() |
# 19 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד מאוד למרות שראיתי את זה כבר לפני חודש בערך וכבר אז יכלתי לגנוב אותך
![]() ולכל המורים ללשון שפה. אני החלטתי ללכת לישון (דוגמא) , רושמים החלטתי כי זה החלטה שלי. ואני מחליט על כך שX צריך למות מחר. אני בנאדם לא החלטי שלא יודע להחליט דבר אחד. רון בנאדם החלטי מכיוון שהחליט שX צריך למות מחר.
# 20 |
Permanently Banned
|
נראה אחלה, רק להבא הייתי ממליץ לך לא להשתמש בdocument.write, זה לא ASP. צור אזור SCRIPT בheader וכל הHTML בBODY.
Script חייב להיות בHead... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|