|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 71 |
חבר על
|
אבי - אתה יכול לגמור את הסיפור הזה בשקט:
שלח את העיצוב לתיכנות (בטוח יש לך קשרים ![]() וסיים את העיניין בשקט ויהייה שמח לכולם ![]() וצחי- חבל על השם שלך ושל החברה שלך אתה ניראה לי מחפש לריב פה
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני לא מחפש לריב אני בסה"כ רוצה לקבל את מה שמגיע לי שזה העיצוב כולל תיכנות ופלאש..
מה אני לא צודק? שילמתי כסף הבטיחו לי ? למה שאני לא יקבל? שידע לקיים
חסום
|
ציטוט:
![]() ואם אני יתחיל לפרסם פה לוגים החברה של צחי אני מאמין תיסגר תוך שבוע שבועיים ככה אני לא עושה את זה בגלל שלא משעמם לי בחיים ובגלל ניר השותף שלו. |
|
![]() |
# 74 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ניר שיהיה לו בכיף אני לא פראייר כמו ניר ! אני רוצה את מה שמגיע לי למה אתה משקר אבללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אני שילמתי לך תן לי מה שמגיע לי דייי כבר אם זה נמאס לי ממך אביייייייי דיייייייי שונא אותך!!!!!
חבר וותיק
|
יש לי רק דבר אחד לאמר..וזה שהאנשים פה פשוט אוהבים לראות ביקורות רעות פשוט חולים עליהם..כל ביקרות שיש באים ורושמים חבל לדעת, חבל וחבל..אתם הרי לא יודעים את כל הצדדים ות'סיפור בשלמותו אז בשביל מה להגיב סתם?..וצחי\עידן יש לכם דיבור פשוט מחליא,חבל ש"מנהל" עסק ידבר ככה.
שבת שלום, דני. |
![]() |
# 76 |
חבר על
|
לפי דעתי?
לא צריך למשיך להגיב עם ההודעה שלי צריך לחתום את האשכול מה שאני בא להגיד זה שאבי בן אדם ניפלא כולם מכירים אותו ובוא נגיד ככה עם הביקורת באמת נכונה, אז קורה,אך אחד לא יזכור את זה מרוב השבחים והאנשים שמכירים את אבי. כמו למשל שרולאנדיניו יעשה טעות אחרי הגול מישהו יזכור את הטעות?. בברכה רבה, אופיר אדי!. |
![]() |
# 77 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וחוץ מזה הנושא עבר 7 דפים לא מספיק? למישהו פה יש הוכחות? תמונות? שיחת טלפון מוקלטת? כלום פשוט אז למה להמשיך לדבר פה עוד שיסגרו את הנושא ביניהם וזהו יום נעים |
|
![]() |
# 78 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אבי יכול להיות בסדר גמור שהוא רוצה ואם מי שהוא רוצה..
אם היית מנסה להמשיך לנדנד לו הייתה מקבל מה שאתה צריך..! יש משו אחד אצל אבי רע שאם אתה לא תנדנד לו לפעמים הוא לא יעשה את מה שצריך.. למדתי את זה מהדומין האחרון שהזמנתי אצלו.! |
![]() |
# 79 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כדי לקבל את מה שמגיע לו? הבנאדם דגר איתו על עיצוב , פלאש ותכנות וקיבל רק דבר אחד מהכל ! |
|
![]() |
# 80 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
הנה בנאדם שמבין!WiseStyle עיניין
|