|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 51 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
כשעצבנים נשברים כל הכלים.......................וכל מילה שאני אומר היא טיפה ממה שמגיע לו.....אני תופס עוד הרבה בבטן
הוסטסניון
|
באמת איך אני אמור לקרוא את הכול...
![]() תלמד לא לשוח תכסף עד שאין הכול אצלך ביד. |
![]() |
# 54 |
חבר פורום
|
אתה מוציא את הכול ובצדק, כסף היום זה דבר שיש לא להרבה אנשים ולא בכמויות.
אבל הקללות כאן כבר לא יעזרו לך, אתה צריך לחפש דרך אחרת לקבל את הכסף חזרה. אני ממליץ שתסע אליו עם ההורים, אני לא רואה פיתרון אחר. כי תביע והוצעות משפט יעלו לך כבר יותר, ובסוף אחד ממכם יפסיד, ותקח בחשבון שאין לך מה להוכיח בבית משפט כי אין לך איזה שהוא הוכחה חוץ משיחת ICQ. המלצה שלי תתקשר אליו קודם פעם אחרונה ואם זה לא יעזור אז האופציה האחרונה לנסוע. דרך אגב הנושא הזה הגיע לשיא שלו, אני חושב שהוא קיבל את כול הפיתרונות שאפשר. כי תשובות כאן אף אחד לא יתן לו על זה כי את הביקורת הרעה הוא עבר עשה. אפשר לנעול!
# 55 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אחי דבר ראשון.....שקרן זה הקללה היחידה שאמרתי.....
ודבר שני אני מעדיף להסתדר לבד ולא לערב את ההורים .....כי זה לא מתאים
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
זה מה שגם אני אמרתי לנעול. |
|
![]() |
# 57 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 58 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הוא יגיע איתם כדאי שהם בתור מבוגרים ידברו עם אותו מנהל. אין פיתרון אחר, תביעה על דבר כזה זה כמו לתבוע את חברת חשמל (לך תוכיח) בגלל זה הפיתרון הכי בא ליד שאפשר לחשוב עליו הוא נסיע עד בית המנהל/עסק. ולא אמרתי לו שיגיע לשם ויתחיל להקריא את כול מה שכתובת באשכול, ההורים שלו כבר ידאוג לפתור את הבעיות, קשה לי לאמין שהם צריכים הדרכה.
![]() |
# 59 |
חבר מתקדם
|
אני באמת לא רוצה ולא יכול לשפוט מה קרה פה
אני רק רוצה לספר על עיסקה שעשיתי עם אבי לפני כ3 חודשים העיסקה הייתה כוללת מספר דברים שקיבלתי בתמורה לעיצוב יחודי וחדש שהכנתי לו כמעט את כל הדברים אני קיבלתי (מה שלא קיבלתי פשוט עדיין לא ביקשתי) בין הדברים שקיבלתי היה חבילת איחסון שעובדת מעולה ב3 חודשים האחרונים בנוסף אבי תמיד נחמד ועוזר אם יש בעיה כלשהי אני לא אוהב לחשוף פרטים של עסקים שלי אבל כאן החלטתי לעשות את זה בגלל המצב שוב אני לא רוצה להתערב כי אני באמת לא מכיר את הסיפור ולא מכיר גם את הצד השני אבל מיכוון שיש לי נסיון טוב עם אבי היה חשוב לי לציין את זה כאן באשכול מיוזמתי בלבד (למען הסר ספק) יוני
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 60 | |
Whatever
|
ציטוט:
|
|