|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר פורום
|
אתה מוציא את הכול ובצדק, כסף היום זה דבר שיש לא להרבה אנשים ולא בכמויות.
אבל הקללות כאן כבר לא יעזרו לך, אתה צריך לחפש דרך אחרת לקבל את הכסף חזרה. אני ממליץ שתסע אליו עם ההורים, אני לא רואה פיתרון אחר. כי תביע והוצעות משפט יעלו לך כבר יותר, ובסוף אחד ממכם יפסיד, ותקח בחשבון שאין לך מה להוכיח בבית משפט כי אין לך איזה שהוא הוכחה חוץ משיחת ICQ. המלצה שלי תתקשר אליו קודם פעם אחרונה ואם זה לא יעזור אז האופציה האחרונה לנסוע. דרך אגב הנושא הזה הגיע לשיא שלו, אני חושב שהוא קיבל את כול הפיתרונות שאפשר. כי תשובות כאן אף אחד לא יתן לו על זה כי את הביקורת הרעה הוא עבר עשה. אפשר לנעול!
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
|
|
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הוא יגיע איתם כדאי שהם בתור מבוגרים ידברו עם אותו מנהל. אין פיתרון אחר, תביעה על דבר כזה זה כמו לתבוע את חברת חשמל (לך תוכיח) בגלל זה הפיתרון הכי בא ליד שאפשר לחשוב עליו הוא נסיע עד בית המנהל/עסק. ולא אמרתי לו שיגיע לשם ויתחיל להקריא את כול מה שכתובת באשכול, ההורים שלו כבר ידאוג לפתור את הבעיות, קשה לי לאמין שהם צריכים הדרכה.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|