|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 |
חסום
|
דבר ראשון הובטח לבן אדם עיצוב כולל תיכנות ופלאש לאחר שהכול נמחק מהשרת
פניתי למתן גיטא שיעלה את העיצוב והוא העלה את העיצוב הישן של oxserv לאחר מכן צחי אמר לי שהוא סגר עם יוסי על העיצוב החדש אז פניתי לאלירן סיבוני זה שעיצב את האתר והוא שלח לי את ה PSD לאחר שיחה עם צחי הסברתי לו שהעיצוב נמחק ושאני שולח לו את ה PSD בלבד הוא יתחיל את התיכנות אני ישלו לו מישהו שיסים את התיכנות וברגע שכול האתר יהיה מוכן אני ידאג לו לפלאש צחי אמר לי אין בעיה בסדר לאחר שקיבל את ה PSD פתאום החליט שהוא רוצה תכסף חזרה צחי אל תדאג על הקללות באיסקיו לא יעברו לך בשתיקה שיהיה שבוע טוב לכולם |
![]() |
# 42 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אבי, אני חושב שהוא מקלל/מתעצבן, רק בגלל שמתחמקים ממנו ולא נותנים לו את התמורה לכסף שהוא נתן. במידה ואחד ממכם היה עונה לו ואומר לו את מה שאתה אומר עכשיו אז הסיפור הזה לא היה מתחיל מהתחלה, לענות ללקוח שמכרת לו מוצר זה דבר חובה אם לא לענות לכול לקוח..... אני חושב שאתה צריך לסגור את זה איתו ביפה בטלפון, כי הוא בצדק מקלל ומתעצבן אף אחד לא מחזיר לו תשובה, אף אחד לא מדבר איתו, לא עונים לו לפלאפונים וזה לא יפה. במידה ואותו לקוח מרגיש שהוא לא קיבל את מה שהוא היה אמור לקבל אז תחזיר לו את התשלום והוא ימחק את העיצוב, במידה ואתה חושש שהוא ישתמש בעיצוב ויעביר אותו לאנשים אחרים אז תחתים אותו על איזה שהוא מסמך שמחייב אותו למחוק את העיצוב בתמורה לקבלת התשלום. אם אתה לא מאמין לו אז תבקש בנוסף מההורים שלו לחתום. תזכור שאפשר לעשות הכול לקלל, לאיים, אבל הכי טוב זה לדבר כמו בני אדם וליישר דברים. מקווה שתקח את מה שאמרתי בתור משהו לחשוב עליו עד למחר.
עסק רשום ומנפיק קבלות. Last edited by IsRa-HOSt; 23-06-06 at 01:16.. |
|
![]() |
# 43 |
חסום
|
כבר דיברתי איתו על הנושא הזה כמה פעמים ואני לא ידבר איתו על זה כול יום
את הכסף הוא לא יקבל אחרי שהוא קיבל את ה PSD זה שהוא שולח הודעות באיסקיו ולא מקבל מענה זה בגלל שאני לא נמצא שם ותמיכה אני נותן רק תמיכה טלפונית |
![]() |
# 44 |
חבר פורום
|
אבל לפי מה שהוא טוען ואם אני לא טועה עוד משתמש,
אתה לא עונה בפלאפון וגם לא יוסי.. אז איך אתה נותן רק תמיכה טלפונית? דרך אגב: הבנתי שהוא קיבל את הPSD, אבל הוא הוא יחתום איתך על הסכם שהוא מוחק את זה מהמחשב ולא מעביר לאף אחד בלי יוצא מהכלל. חתימה שלו ושל ההורים שלו יהיו על הדף. אתה לא חושב שזה רעיון טוב כדאי לפתור את הבעיה הקלה הזאת? דרך אגב: אין לי מושג בשביל מה הICQ קיים בחתימה שלך אם לא למכירה ותמיכה (בנוסף לטלפון) אבל במידה ולא אז תציין את זה כדאי שלקוחות חדשים/ישנים לא יתפלאו למה אין תשובה. ![]() מקווה שתצליחו לפתור את הבעיות שלכם כי מכאן זה נראה דיי בעייתי ![]()
# 45 |
הוסטסניון
|
שמע אני יכול להגיד דבר כזה קורה שאבי לא עונה כי הוא עסוק ואבי באמת עסוק !
נכון יש לו 3 פלאפונים לפי הכתוב באתר אבל האתר לא מעודכן אחד נתן לחי אחד מהעובדים והשני אצלו השלישי אם אני לא טועה מת בכל מקרה שמע (פותח הדיון) אני עובד עם אבי הרבה ! (עובד !) וגם לקוח שלו ! עכשיו להגיד לך תאמת ? אני יאמין לך על כך שאמרת שלא ענו לך אבל לא שברחו לך אלא כי לא איפשר להם ... בכל זאת מחכים טיפה לא סוף העולם ! אבל אם אתה בא אחרי שקיבלת PSD ואומרים לך שתקבל תיכנות ו פלאש אז אתה אמור להרגע אבל אתה רצית כסף לאחר שקיבלת את ה PSD ? נו באמת מה תצלם לו איך שאתה מוחק ? חחחח אתה הורג אותי מה תעשה חיפוש אם זה עדיין קיים ? כנראה אין תפונקציה במחשב שלך של שינוי שם זה מחשב הראשון של ארקיד ? יענו זה עם החצים בלבד ? יענו מסך רקוב ו 3 חצים ? אה ויש מין אנטר כזה של היריות בקיצור אתה לא יכול להאשיר אף אחד שבמשך אותם 5 דקות אתה מתקשר 999 פעמים שזה סימן שאין אף אחד ומנסים מאוחר יותר אבל אתה אומר ששלחו לך PSD סימן שענו לך אבל עכשיו לאחר השליחה רוצה כסף חזרה ? ל-א נ-י-ר-א-ה ל-י ככה אני הייתי אומר אם זאת הייתה עיסקה בייננו תהנה |
![]() |
# 46 | |
חבר וותיק
|
אם לאבי היה את התכנות והפלאש אני לא חושב שהיה לו בעיה לתת לך אבל אין לו!
למה עכשיו הוא צריך לשלם לקידוד ופלאש עוד 150 שקל?! אם היה לו את התכנות והפלאש הוא היה מביא לך הוא לא ילד קטן שמשחק משחקים , לא נראה לי שאכפת לו לתת לך כזאת שטות...!
![]() |
# 47 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פשוט בושה.
כל אחד אומר בכלל דברים אחרים,הבטחתם משהו אז תקיימו אותו. |
![]() |
# 48 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אבל הבחור מריץ חברה הוא צריך לדעת שלקוחות יחפשו אותו בין הייתר. דוגמא ללקוח שקנה עיצוב ומחפש תשובות, גם אני עסוק אבל אפשר פעם ביום לענות זה הרבה? והוא לא חפש רק אותו אלה גם את השותף שלו שגם לא ענה באותה מידה, בגלל זה הסימני שאלה והעצבים של אותו לקוח שכועס בצדק לצערי. לגבי הPSD, אני לא מבין מה זה קשור לחיפוש במחשב? הוא יחתום לו שהוא מוחק/מחק, את זה והוא יתחייב לו שבנוסף העיצוב הזה לא יגיע לאף אחד אחר, אף בן אדם אחר שלא קנה מאותו מוכר את העיצוב. לפי דעתי זה משהו שאפשר לעשות בלי בעיה, אותו לקוח לא מעוניין יותר בעיצוב לאחר מה שקרה. אפשר להבין אותו וצריך להבין אותי לפי דעתי. במידה ועכשיו הוא יענה לו והוא יקבל את מה שהוא צריך לקבל יש מצב שהבעיה תגמר. אני ממליץ לאותו לקוח לנסות פעם אחרונה להיתקשר כדאי אולי לסדר ויישר את העיניינים.
![]() |
# 49 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
טוב בקיצור אבי יחתיכת שקרן.....עכשו זה עידן (לי ולצחי יש אותו חשבון להוסטס) למה אתה בן אדם שקרן?!
פתאום אתה אומר שצחי סגר איתך שהוא יעשה את התיכנות!?לפניכן זה היה אני שסגר איתך לא?! ואז גםם אמרת שתעשה פלאש!?אז למה שמת את צחי באיגנור ואמרת שלא תעשה פלאש בנוסף לסינון שיחות?! יחתיכת שקרן מסריח לא הייתי ממליץ לאף אחד לקנות ממנו!! נ.ב ותוסיף בביקורות שלך גם את הביקורת הזאת כדאי שיבינו מי אתה
צחי אוחיון , מתכנת אתרים , בונה אתרים , קידוד אתרים . Php - Html - Css - Js פרטים נוספים : 052-5-819366 -> eMail - zahiohayon@gmail.com ![]() העלאת קבצים|מזרחית|סינגלים Last edited by opsite; 23-06-06 at 08:12.. |
![]() |
# 50 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
מה נסגר עידן? אתה מנהל עסק! מה אתה מדבר ככה בכלל? פתחתם עכשיו את החברה רק רע יוצא לכם מזה. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|