|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
נכון הוא לא רוצה להחזיר אני מוכן לצלם לו שאני מוחק את העיצוב!! דרך סרטון אבל הוא לא עונה בכלל לפלאפון וגם הוא סירב לזה..!! הלוואי וירצה אני יכין סרטון שמראה איך אני מוחק וגם מראה שאני עושה חיפוש ולא קיים עיצוב של אוקסרב במחשב שלי
חבר וותיק
|
תראה אם אתה כל כך רוצה לתבוע אותו אתה תתבע...אבל תתקשר אליו עד שהוא יענה, או אל יוסי.
|
![]() |
# 33 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 34 |
Permanently Banned
|
וואי וואי אם זה היה קורה לי הייתי תובע אותו עד עפרררר
|
![]() |
# 35 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
זה גם נכון הקטע של התביעה אבל אבי לא עונה ויסוי לא זמין יוסי לפחות לא הבטיח הבטחות הוא רק אמר שאני מקבל הכול והוא התייעץ אם אבי ואבי אמר שכן הכול כלול הלוואי וירצה להחזיר תכסף אופיר שוב תותח ואני מת לקבל ממנו עיצוב
מנהל ראשי
|
שמיים רחמו עלינו.
|
![]() |
# 37 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
![]() פשוט רצתי למשחק של ברזיל ![]() |
|
![]() |
# 38 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
איזה מעלףף.. אבי יצא מאוד לא בסדר. זה ממש לא מתאים לא. תנסו לסגור את זה ביניכם............ ותביעה כל אחד אומר שהוא ורצה לתבוע.. קל לדבר קשה לעשות. |
|
![]() |
# 39 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אני ממס מבואס מאביי חשבתי שהוא בנאדם סבבה וזה לא ידעתי שהוא טמעעע
חסום
|
אני בטוח שתטבע אותו
רק התביע תעלה לך פי מאה או מאתים יותר |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|