|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
הורדתי סרט ב8 חלקים ולכל חלק יש סיומת מספר של 001 ו002 איזו תוכנה מייצרת סיומות כאלו?
שלום לכל המשתמשים היקרים,
קודם כל, אם הנושא לא מתאים לפורום זה אבקש מהמנהלים להעביר לפורום המתאים בלי לנעול ולתת לי אזהרה. הורדתי את הסרט X-Men 3 מ-MegaUpload.Com ב-8 חלקים. לאחר שהורדתי את כל שמונת החלקים למחשב ראיתי שלכל חלק יש סיומת אחרת, לפניכם הסיומות: X3.avi.001 X3.avi.002 X3.avi.003 X3.avi.004 X3.avi.005 X3.avi.006 X3.avi.007 X3.avi.008 ועכשיו, לאחר שלקח לי זמן להוריד, אני לא יודע איך לצפות בסרט? באיזו תוכנה השתמש המשתמש שהעלה את הסרט? איזה תוכנה מייצרת סיומות כאלו? תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים, אלי. |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אם זה בקבצי rar, אז קח את החלק הראשון ותחלץ אותו. לאחר מכן, כנס לתוכנה Deamon Tool \ IsoBuster או כל תוכנה אחרת, ופתח באמצעות התוכנה את הקובץ, בדיימון טולס, יפתח לך דיסק וירטואלי במחשב שלי, אתה נכנס לדיסק הוירטואלי, והופה הסרט
![]() במידה וזה לא קבצים שאתה יכול לחלץ, כנס ישר לתוכנה ופתח באמצעותה. אגב, זה ווארז, אסור פה לדבר על כאלה דברים. אני חושב שינעלו לך אותו וישימו לך אזהרה.
# 3 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אממממ יש שיטה,
אתה יכול ע"י ווינראר ככה שאתה משנה לכל הקבצים את הסיומת... אתה משנה את הסיומת ל- x.r01 כלומר בכל קובץ אתה משנה את ה-0 הראשון ל-R... בהצלחה. |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
הWinrar תומך גם בpart00X, תעשה חילוץ.
|
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
תשנה את השם ל a.avi
b.avi c.avi וכולי... |
![]() |
# 6 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
מה זה ייתן? |
|
![]() |
# 7 |
Permanently Banned
|
אוקיי, אז אני אסביר - אני לא איזה מפגר, ואני מבין טוב מאוד במחשבים.
ניסיתי את כל האפשרויות, כגון: פתיחת הקבצים בתוך כונן על ידי דמון טולס, שינוי הסיומת ל-avi ניסיון איחוד הקבצים עם תוכנות שמפצלות ומאחדות קבצים. ניסיתי להפעיל דרך ווינראר - ודרך הסיומות של ווינראר. ניסיתי גם להפעיל דרך ווינדוס מדיה פלייר ולא הלך שום דבר. עכשיו אפשר לנסות לעזור לי ![]() |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אתה בטוח שניסיתי בדרך שאמרתי?
ב-100% מן המקרים היא עובדת. |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
מפתיע אותי שעוד לא נעלו את הנושא (אהם אהם).
בכל מקרה, תביא לי קישור לפרטי מאיפו שהורדת ונראה... |
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
שמע תוריד את הקובץ הזה מפה
http://rapidshare.de/files/23791879/...l.net.rar.html הסיסמה רשומה בשם של הקובץ (מה שבWWW) ואמרת שאתה מבין במחשבים אז אתה אמור להיסתדר איתה אם לא שלח ה.פ |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|