|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
או שיש אפשרות יותר טובה ...
תנתק ת'אינטרנט, דפוק כל החופש תשלים מועדי ב', תמשיך שנה הבאה תוציא תעודת בגרות טובה (ואני לא מאמין שאתה טיפש ובאמת זה יהיה לך כ"כ קשה) ... אחרי שתוציא את התעודה (בדיוק 8 חודשים מהיום) תחזור לעניניים שלך ... בשביל מה אתה לומד 12 שנים ? בשביל לסיים אותם ככה ? כל הדברים האלה לא שווים ... אתה בצבא רק תגיד לעצמך איזה טמבל היית ... כי עם מה שאתה עושה היום אין לך ממש מה לעשות בעתיד ... תעודת בגרות אתה חייב . |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
בעע.. לא הייתי נשאר כיתה בחיים, זה לא קשור ללימודים אלא לשכבה..
השנה גם לי קרה כמו שקרה לרפי.. ביזבזתי יותר מידי זמן על המחשב.. בכל מקרה אני מכיר מישהו שלומד גם באורט שפירא בכפר סבא, הוא עכשיו עולה לכיתה י"א.. |
![]() |
![]() |
# 13 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
זה נשמע כאילו אורט זה מקום רע.! באזור הצפון אורט דתי בית שאן מובילים בבגרות רק שתדע.! יאיר תבקש הזדמנות שניה משו אחי אל תתיאש אתה בונה את העתיד שלך , תילחם על זה.! בהצלחה. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
אני אעדכן אותכם אחרי השיחה עם ההורים.
# 15 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
יאיר תלחםםם זה עתידךך.! בעזרת ה' תחזור ללמוד והכל יהיה טאפ.! |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
חבר וותיק
|
חח אני לא מזלזל באורט
רק באשדוד אורט זה מקום שהולכים אליו בדרך כלל מופרעים שלא לומדים...
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
אולי תקרא לי אידיוט, אבל למרות שלי יש עוד הרבה זמן עד יא', לא להישאר כיתה זה ממש דבר אידיוטי. העתיד שלך, תלוי בבית הספר. לא משנה לאן תלך, העיקר שתעשה את הבגרויות שלך, תשקיע מכל הלב, ותמיד אל תתבייש בזה.
חבל להשקיע כל כך הרבה כסף על תיכון אקסטרני, אם יש חלופה, וחלופה יותר מעולה, עדיף לך להישאר כיתה מאשר לעבור בי"ס או לא ללמוד בכלל? ברור שכן! תצא קצת מכל מה שאתה עסוק בו רוב היום (מה שלא יהיה), ותתחיל לקרוע את התחת, כי אחרת, יזרקו אותך, ולא יקבלו אותך לשום מקום. |
![]() |
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
באשדוד אורט זה לא מקום גרוע, זה מקום מאוד חמוד ומתקדם, פשוט כשלא מקבלים אותך לשום מקום אחר מוציאים טיפה יותר כסף והולכים לשם.
וגם אני כנראה שנה הבאה אלך לאנקורי או משהו. |
![]() |
![]() |
# 20 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
מה רוני עשתה שנה שעברה שזה היה לה ?
בסוף גם השאירו אותה בעיוני... גם סיימה ולא היה לה כזה סיפור.. אתה תצליח ואם אתה צריך עזרהר.. באסה אני בצבא ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|