|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 42 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
אני כנראה אעבוד בלב המפרץ. מקום רגוע, בלי הרבה אנשים, בלי הרבה עבודה, בכיף ![]()
![]() |
# 43 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
המקום נטוש לגמריי! מקום מלוכלך.. זוועה של קניון. אם משלמים לך טוב אז תלך על זה.. ![]()
![]() |
# 44 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
הג'ויסטיק מחפש עובדים... |
|
![]() |
![]() |
# 45 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
# 46 |
חבר וותיק
|
יש מצב טורקיה בחופש לא סגור . אבל עדיין סוף סוף הולך לנוח קצת מהלימודים
# 47 |
נשמה של הפורום
|
טל, אני מניח שהוא סתם הסתלבט. אם לא, עדיין ג'ויסטיק זה מעפן. לא מקבלים שם אוכל חינם
![]() ומשלמים מינימום + נסיעות, ואם אני זוכר נכון ארוחה אחת חינם במשמרת. משמרת אמורה להיות 7 שעות בערך (4 עד 11), ושוב, המקום די שומם אז אין יותר מידי עבודה...וגם אם כן, לא כמו בקריון למשל.
# 48 |
חבר מתקדם
|
טוב אז כמה דברים לגבי הבורגראנץ'
מאז כניסת המנכ"ל החדש בוטלו כל ההטבות שאפשר היה להינות מהם כשהיית בסניף אחר כמו הנחת עובדים על סך 15 אחוז והיחס אותו אתה מקבל מההנהלה והאווירה עצמה בבורגראנץ' חרא אבל זה יכול להשתנות תלוי באיזה סניף עם איזה אחראיות משמרת איזה מנהלת אני אומר לך שאצלי בסניף הכנסתי את חברים שלי אנחנו מעשנים בסניף חופשי שאין לקוחות יוצאים ביחד עם המנהלת ואחראי משמרות נהינו כמו אחים. לגבי הארוחות יימח שמם העלו מחיר לארוחת עובד ל10 ש"ח כן כן אז זה לא ארוחה חינם אבל תמיד אפשר לשלוח תשליח להביא לנו פיצה ![]() |
![]() |
![]() |
# 49 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 50 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אח שלי היה שם עד לא מזמן, עבד קצת יותר משנה היה אחראי משמרת ורצה לסדר לי שם עבודה כי הם מחפשים לחופש הגדול אבל זה לא התאים לי. הם משלמים מינמום, חות מיום ראשון (כל הערבים) אז עבודה סבבה... לא צריך להשקיע יותר מדי |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|