|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
צפה בתוצאות הסקר: מה לדעתכם יהיה שימושי יותר למתכנת חדש ללמוד | |||
PHP |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 80.43% |
ASP |
3 | 6.52% |
ASP.NET |
6 | 13.04% |
מצביעים: 46. אינך יכול להצביע לסקר הזה |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 33 | |||||||
Fatal Error
|
ציטוט:
מיקרוסופט לא הפסיקה את התמיכה ב ASP (עובדה ש MSDN עדיין מלא בהסברים ודוגמאות קוד עליה), פשוט ASP לא בפיתוח יותר והגיעה המחליפה החדשה שלה - דוט נט. לעומת זאת ב PHP, הגרסאות רק ממשיכות קדימה. רק באחרונה נוסף לה OOP בגרסא 5, למה חיכו כל המפתחים שלה?? ואגב, אפע"פ שהיא השתחררה (PHP 5) לפני שנה - שנה וחצי, מעטים השרתים בארץ ובעולם שתומכים בה (שרתי איחסון), ככה שקוד פתוח קוד פתוח, אבל אף אחד לא ממהר לעדכן. מעניין למה.. ציטוט:
דוט נט יכולה לרוץ ב vb.net, c# או כל שפה שתומכת ב CLR, משמע שאתה יכול לבחור את הסיינטקס הנוח לך (בין אם אתה אוהב יותר C או בין אם אתה אוהב יותר VB). ב ASP אתה גם יכול לתכנת JS או VBS (שוב - סיינטקס שמזכיר C או סיינטקס שמזכיר VB). הזכרתי כבר את התמיכה של .net במחלקות של windows גם?? ציטוט:
ובנוגע לעדיפות שרת windows - תלוי מה המטרה, ככל הייתי לקוח גם שרת linux שישמש mirror בין האינטראנט לאינטרנט. ציטוט:
IIS מגיע כחלק אינטגרלי במערכות NT (כלומר: win xp, win 2k, win2k3) ואין צורך לשלם עליו תשלום נוסף פרט לעלות רישיון מערכת ההפעלה. MSSQL הוא אחד המסדים החזקים ביותר בשוק. הוא לא מסד שדומה ל mySQL או ל access ביכולות שלו ואני יכול לספר לך על האפשרויות מפה ועד הודעה חדשה. רובכם כאן עובדים עם MySQL באפליקציות פשוטות יחסית. אתם לא נדרשים ל JOINים, שאילתות מקוננות, טריגרים וכו'. נפח המסד הוא גם מזערי לעומת MSSQL שיכול לעמוד בג'יגות בקלות. אני בספק אם PHP יכולה לתקשר עם MSSQL בצורה טובה כמו ש ASP ודוט נט יכולות. (בסדר, אז תזכיר את אוראקל ואני אזכיר את המחיר האסטרונומי שלה יחסית ל MSSQL. אתה תזכיר את oracle 10g החינמית? אני אזכיר לך את mssql 2005 אקספרס החינמית). כבר הזכרתי שב ms-sql 2005 אפשר לכתוב בדוט נט???? ציטוט:
ציטוט:
תפוז מתוכנת ב ASP ובחלקים מסויימים בדוט נט. אז איפה בדיוק PHP נכנס לסיפור? המממממ ציטוט:
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|