|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
שלום לך טל,
ריסילר 3 גגה 30 גגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה במחיר 65 ש"ח *אתר העסק- Wisetp.co.il *העסק בעל וותק של שנה וחודשים בשוק ההוסטינג ניתן ליצור קשר: מסנגר: avi@wisetp.co.il איסיקיו:266543038
# 4 |
הוסטסניון
|
שלום טל,
3 ג'יגה שטח איחסון 300 ג'יגה תעבורה כל השאר ללא הגבלה במחיר חודשי של 70 ש"ח אתר החברה: www..net פאלפון : 0524864691 אייסיקיו : 224759 אימייל : order@.net בתודה, ניר.
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לקבלת קבלה אתה צריך להוסיף 16.5% למחיר . בברכה , מאור . |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אחראי פורום
|
שלום,
אשמח להציע לך הצעה מבית עסק FreshServ. על העסק: *עסק חוקי, רשום בחוק ומספק קבלות. *העסק ברשת מעל ל8 חודשים. *העסק בעל 2 שרתים ייעודיים בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה. *לעסק קו בזק!! 03-9501134. *תמיכה: אני שמח להגיד כי אנחנו העסק היחידי אשר השיק מערכת לתמיכה בסרטים! צוות העסק צילמו סרטים לשימוש בפאנל בכל רמותיו בעברית/אנגלית. כמו כן במידה והינך מעוניינת בתמיכה אישית - תומכינו יעבדו איתך אחד על אחד. בענייני פורומים, תומכינו הם הכי טובים שיש!. ניהלו בibheb ניהלו ויכולים לנהל בildev - קהילת המודים הכי גדולה בארץ. מקורבים לצוות המפתחים הראשי של phpnuke. הצעת המחיר - 3 ג'יגה שטח אכסון + 300 ג'יגה תעבורה (כריסלייר). מחיר חודשי, מבצע! עד גמר המלאי (נשארו עוד 2 חבילות ממבצע זה) -50 ש"ח!. כולל גיבוי יומי בחינם! אנחנו בעסק מתחייבים ל99% אפטיים! אך, אנחנו גם מקיימים! במידה ואחוזי האפטיים (זמינות שרת) ירדו מ99% להם אנחנו מתחייבים את תזכי בפיצוי בימים נוספים לחשבונך. איסיקיו - 170-925-340 צור קשר. מסנג'ר - admin@freshserv.net אימייל - admin@freshserv.net טלפון קווי, בזק (עוד חצי שעה יהיה זמין ופעיל) 03-9501134. חשוב לציין, היום לא אהיה זמין בכל שעות היום, סיבות אישיות, ממחר אהיה זמין כל היום. תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב.
# 9 |
חבר וותיק
|
שלום,
אשמח להציע לך הצעה על העסק: *עסק חוקי, רשום בחוק ומספק קבלות. *העסק ברשת כמעט שנתיים הצעת המחיר - 3 ג'יגה שטח אכסון + 200ג'יגה תעבורה (כריסלייר). מחיר חודשי : ₪ 119.99 איסיקיו - 223618 מסנג'ר - GoD@Ngf.co.il אימייל - adi.berkovic@gmail.com אני מציין : עם אני לא יהיה זמין היום שלח לי מייל ואחזור אליך תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|