|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אפילו עם אני מריץ XP עם 1024 מגה בייט זיכרון עבודה וכרטיס מסך 256 מגה. אם המעבד שלי עם 2.2 GHz אז זהו המחשב לא שווה כלום. יעני אני יכול לשכוח מלשחק משחק בלי שהמחשב יתקע ומלפתוח פוטושופ עם מקרומדיה ואימיול ביחד. הבנתי נכון? [כי אתה טוען שהמעבד זה המירות מחשב נטו.] נ.ב: ואיך אני יכול לדעת את מהירות הדיסק הקשיח - איכן כתוב? Last edited by Homie; 13-06-06 at 00:01.. |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מספיק טוב או לא, כדי לבצע את מה שכתבתי בהודעה הקודמת. אם כל הכבוד, אני בנאדם ממש בלי כסף, וזה המחשב היחיד שאני יכול לקנות ובכלל אחרי זה לא נשאר לי גרוש על התחת. מה לעשות, ככה זה בכל העולם, "הכסף לא נמצא במקום הנכון". |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
דיברתי על המעבד!
![]() אני רוצה מס' דגם, ליבה, סטפינג, מתח, רויז'ן וכו'... (או מה שאתה יודע! ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ושוב תודה שאתה עוזר. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
מה דעתך על המחשב הבא, תנסה להגיד לי איך הוא לפי הנתונים שאני מביא:
סוג מעבד: Intel Pentium 4 HT 571 מהירות מעבד: 3,8 GHz דיסק קשיח: 200 GB זיכרון עבודה: 1024 מגה בייט DDR-RAM כרטיס מסך: nVidia GeForce 7300GS עם מקסימום 256 MB סאונד: on Board חיבור: LAN שלט: כן מארז: MidiTower צורב: Dual Layer DVD-צורב מקלדת: כן עכבר: כן מחשב מספיק טוב? נ.ב: ואיך המעבד הבא Intel Pentium D 930 Dual Core? טוב? - סתם שאלה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|