|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
תתחיל לתמוך ב- mIRC, בפלאפון, בדוא"ל, מסנג'ר וזהו. אייסיקיו, תמיד יהיה פייקרים שלא יודעים מה הם רוצים מהחים שלהם.
ו.., עדין לא הבנתי, איך הפייקר שינה תסיסמא, אם אין לו גישות ?
![]() |
# 12 |
חסום
|
אני משתדל לספק תמיכה רק בפלאפון.
בשבועות האחרונים מלא אנשים פונים אליי בשמות של לקוחות שלי ומבקשים ססמאות של הפאנל אני אומר להם אין בעייה תתקשרו אליי מהפלאפון שאני יראה את המספר בזכרון ואז תקבלו מה שצריך. עוד מעט יתחילו לזייף גם מספרי פלאפון ![]() |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מקווה שלא פנו אליך בשמי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
זה בהחלט כבר ממש מעצבן, אנשים שמעוניינים להרוס או להרוויח משהו על חשבון אחרים.
הפעם זה נפל עלייך אביאל אני במקומך מתחיל לתמוך רק ב mIRC ובפלאפון ותשמור פלאפונים בזיכרון או פשוט תרשום פלאפונים של לקוחות שלך על איזה נייר שתשמור אותו טוב בבית... זה בהחלט מעצבן אני מכיר את זה. אני במקומך הייתי מודיע לכול הלקוחות שלי שאני לא תומך יותר בתוכנות מסרים מידיים כי יש מתחזים... זו הדרך היחידהץ
# 15 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
פותחים איסקיו עושים ניק של החברה נגמר הסיפור. ועוד דבר ראיתי משהו שפתח שרת אצלו בבית ואומר מי שרוצה לקנות שרת משחק להתקשר BY www.Host-Gaming.co.il לא יודע מה הם רוצים מהחברה שלי :| |
|
![]() |
![]() |
# 16 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
עכשיו פתחו שרת מהמחשב שלהם ורשמו מי שרוצה לקנות להתקשר ככה BY מהחברה לא יודע מה הם רוצים ממני \: |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם מישהו לא התקשר אלי (אני לא מתקשר אל אף אחד)/לא שלח לי דוא"ל (שוב לא שולח דוא"ל לאף אחד), בעיה שלו... אנשים צריכים ללמוד להזהר! שם בחוץ בעולם הגדול יש הרבה אנשים שיקחו ממך את רכושך בלי לחשוב על כך פעמיים...
בטיחות זה חובה! |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
חיפשתי איזו חברה מקצועית בדיון הזה שתגיד את הדברים, אבל מסתבר שדווקא מישהו שלא בעל חברה צריך להגיד אותם. זה לא מראה על רמאים, או אנשים משועמים אלא על חוסר של מקצועיות בחברה זה הכול... לא קשור לפלאפון ולא לטלפון, ומה יקרה מloads כשהלקוח יתקשר ממספר לא מזוהה לא תענה?! או תגיד לו סליחה אבל אתה לא מופיע אצלי בפלאפון... פשוט דוגמא מצוינית לחוסר המקצועיות של האנשים.
למה זה לא קורה בחברות הגדולת, אולי בגלל שלהם יש אמצעי זיהוי, מספרי ת.ז. , חשבונות בנק, מספר כרטיסי אשראי, ואל תגידו לי שאתם מתעסקים אנשים שאין להם ת.ז. לכל אחד יש, ואם קטין אז שירשם על שם ההורים אבל תעשו משהו עם עצמכם די לעשות צחוקים ופאדיחות. |
![]() |
![]() |
# 20 |
מנהל ראשי
|
איבד סיסמא?
תשלח את זה לכתובת המייל הרשומה אצלך במערכת. המייל שלו כבר השתנה? תרים צלצול לטלפון/פלאפון שמופיע אצלך ותבקש לשוחח איתו על מנת לאמת. שינה גם את זה? 4 ספרות אחרונות של אמצעי תשלום. גם זה אין לו? מהו מספר הקבלה האחרונה שנשלחה אליו.. באמת חסרות דרכים? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|