![]() |
# 391 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
היית משקיע עוד כמה שקלים ומביא משהו נורמאלי לפחות. הכל בציניות, תתחדש ותביא לי אותם ![]() |
|
![]() |
# 392 |
חבר מתקדם
|
בוקר טוב לכולם!
מה קורה? עשיתי תיספורת חדשה משו שווה =) רוצים תמונות? תמשיכו לרצות ==> לא מצחיק יום טוב חבר'ה
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
# 393 |
Permanently Banned
|
תתחדש על התספורת
![]() ואממ אנחנו לא רוצים תמונות ![]() |
![]() |
# 394 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
צהרים טובים לכולם..
בעע איזה מגעיל הוסטס ניהיה פתחתי אתמול בלילה ביקורת על גלעד ומחקו אותה... אני חושב שאני אפרוש. ![]() למה? כי בלי סיבה מצנזרים את החברה בה אני עובד.. הסיבה הכי נכונה שקיבלתי לבנתים זה שיש סיכסוך בין אדם לגלעד ושגלעד גנב את הזכרון מהשרת ובלה בלה בלה.. סיבה אישית שלא קשורה להוסטס גלעד מנצל את זה שהוא בעל הפורום. |
![]() |
# 395 |
מנהל ראשי
|
הביקורת ננעלה (וייתכן כי נמחקה),
הביקורת היא של משתמש המושעה בפורום זה, ואנו לא מאפשרים ש"מישהו ירשום בשמו", עצם העבודה שאתה מציין כי הביקורת "לא נרשמה בשמו" אינה נכונה, שכן הוא רשם את ההודעה הנ"ל. הוסטס לא נהייה מגעיל, חלק מהמשתמשים מנסים להשתמש בפלטפורמה הזו בצורה שאינה חוקית, אם אתה מעוניין לפרוש, אינך מוחזק כאן בכוח, אתה גולש כאן מרצונך החופשי ולהנאתך. |
![]() |
# 396 |
משתמש - היכל התהילה
|
אייי אייי...איזה באסה זה להיות חולה עם נזלת באמצע הקיץ :|
|
![]() |
# 397 |
Permanently Banned
|
שבת שלום!,הכל טוב איתכם?גם אצלי כמעט:P
|