הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה הודעות מהיום

חזור   הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל > Off-topic, מחשבים, קהילה ומשוב > חומרה ומפרטים

|!|

השב

כלים לאשכול תצורת הצגה
ישן 05-06-06, 16:05   # 1
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

אני לא יודע אם אתה בעניין של חוקיות, אבל לקנות PS2 בלי הצ'יפ שקרוא צרובים לדעתי זה בזבוז ...
מתישהוא אין כסף למשחקים חדשים וה-PS נזרק בארון ... אם הצ'יפ אפשר תמיד להוריד חדשים ...

חוקי או לא, 400-450 שקל למשחק חדש ל-PS2 זה הגזמה רצינית ...
  Reply With Quote
ישן 05-06-06, 16:09   # 2
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
אני לא יודע אם אתה בעניין של חוקיות, אבל לקנות PS2 בלי הצ'יפ שקרוא צרובים לדעתי זה בזבוז ...
מתישהוא אין כסף למשחקים חדשים וה-PS נזרק בארון ... אם הצ'יפ אפשר תמיד להוריד חדשים ...

כמובן שאם נמשיך את קו המחשבה שלך, וכולם יגנבו את התוכנות והמשחקים שבהם הם משתמשים, נגיע למצב שבו לאף אחד לא יהיה אינטרס לפתח תוכנות ומשחקים.

משחקים ל PS2 עולים בין 150 ל 300, ומשחקים ל PC עולים בין 50 ל 220 ש"ח. אני חושב שביחס לשעות ההנאה שאנשים מקבלים כתוצאה מכך זה מחיר לא גבוה.
  Reply With Quote
ישן 05-06-06, 16:23   # 3
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Beesites
כמובן שאם נמשיך את קו המחשבה שלך, וכולם יגנבו את התוכנות והמשחקים שבהם הם משתמשים, נגיע למצב שבו לאף אחד לא יהיה אינטרס לפתח תוכנות ומשחקים.

משחקים ל PS2 עולים בין 150 ל 300, ומשחקים ל PC עולים בין 50 ל 220 ש"ח. אני חושב שביחס לשעות ההנאה שאנשים מקבלים כתוצאה מכך זה מחיר לא גבוה.
לא לא, יש דבר שיש לו מחיר נורמלי, ואנשים קונים . (כמו שאמרת משחקי מחשב, שגם המחירים שלהם לדעתי לא נורמלים אבל עוד אפשר להבין)

ויש מחירים לא הגיוניים בכלל, כמו Windows שמוכרים ב-800 שקל, Photoshop שעולה 3,500 שקל ומשחקים לפלייסטיישן כמו PES ו-WWE שעולים 400 שקל .. למה שאנשים ישלמו על משחק מחיר שהוא חצי מהמכשיר ?
  Reply With Quote
ישן 05-06-06, 16:34   # 4
Beesites
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?]

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל Beesites שלח הודעה באמצעות MSN אל Beesites

Beesites לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector
לא לא, יש דבר שיש לו מחיר נורמלי, ואנשים קונים . (כמו שאמרת משחקי מחשב, שגם המחירים שלהם לדעתי לא נורמלים אבל עוד אפשר להבין)

ויש מחירים לא הגיוניים בכלל, כמו Windows שמוכרים ב-800 שקל, Photoshop שעולה 3,500 שקל ומשחקים לפלייסטיישן כמו PES ו-WWE שעולים 400 שקל .. למה שאנשים ישלמו על משחק מחיר שהוא חצי מהמכשיר ?
WWE עולה 300 ש"ח ו PES 5 עולה בערך 200 ש"ח. לא יודע מי מוכר לך אותם ב 400, אבל ...

אני חושב שמשחק כמו PES 5, שנותן ערך של עשרות שעות משחק, שווה כל שקל מה 200 ש"ח שהוא עולה.

לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה - שימכרו לך משחק שעכשיו יצא ב 50 ש"ח? הרי ברור לך שהיום משחקי מחשב/ PS2 הם הפקות שעולה לעשות אותן הרבה מאד כסף, כן?

ולגבי ה Photoshop שעולה 3,500 ש"ח - מדובר בתוכנה מסחרית שמשמשת עסקים שעוסקים בתחום הגראפיקה - בתי דפוס, מעצבים וכו'. בשבילם הוצאה על פוטושופ היא הוצאה מוכרת, כך שכבר חצי מהמחיר יורד למס הכנסה, ואף אחד לא מחזיק אקדח לרקה של אף אחד - מי שרוצה יכול להשתמש בתוכנות אחרות (כמו PSP).
  Reply With Quote
ישן 05-06-06, 16:55   # 5
Fector
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

Fector לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Beesites
WWE עולה 300 ש"ח ו PES 5 עולה בערך 200 ש"ח. לא יודע מי מוכר לך אותם ב 400, אבל ...

אני חושב שמשחק כמו PES 5, שנותן ערך של עשרות שעות משחק, שווה כל שקל מה 200 ש"ח שהוא עולה.

לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה - שימכרו לך משחק שעכשיו יצא ב 50 ש"ח? הרי ברור לך שהיום משחקי מחשב/ PS2 הם הפקות שעולה לעשות אותן הרבה מאד כסף, כן?

ולגבי ה Photoshop שעולה 3,500 ש"ח - מדובר בתוכנה מסחרית שמשמשת עסקים שעוסקים בתחום הגראפיקה - בתי דפוס, מעצבים וכו'. בשבילם הוצאה על פוטושופ היא הוצאה מוכרת, כך שכבר חצי מהמחיר יורד למס הכנסה, ואף אחד לא מחזיק אקדח לרקה של אף אחד - מי שרוצה יכול להשתמש בתוכנות אחרות (כמו PSP).
הבאתי מחירים מהעיתון, אבל עכשיו אחרי שבדקתי מ-ZAP
אני רואה שהאתר שלך לא שם, חבל ... תכניס אותו כי המחירים אצלך זולים בהרבה .
http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-PlayS-Games
WWE - הכי זול 349
PES - הכי זול 369
  Reply With Quote
ישן 07-06-06, 12:37   # 6
PhS
חבר פורום

מיני פרופיל

PhS לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Fector

בדיוק מה שקר הלי ואני לא יודע כמה עולה ואיפה לקנות את הציפ
  Reply With Quote
השב

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

חוקי פירסום