|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני לא יודע אם אתה בעניין של חוקיות, אבל לקנות PS2 בלי הצ'יפ שקרוא צרובים לדעתי זה בזבוז ...
מתישהוא אין כסף למשחקים חדשים וה-PS נזרק בארון ... אם הצ'יפ אפשר תמיד להוריד חדשים ... חוקי או לא, 400-450 שקל למשחק חדש ל-PS2 זה הגזמה רצינית ... |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
משחקים ל PS2 עולים בין 150 ל 300, ומשחקים ל PC עולים בין 50 ל 220 ש"ח. אני חושב שביחס לשעות ההנאה שאנשים מקבלים כתוצאה מכך זה מחיר לא גבוה. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ויש מחירים לא הגיוניים בכלל, כמו Windows שמוכרים ב-800 שקל, Photoshop שעולה 3,500 שקל ומשחקים לפלייסטיישן כמו PES ו-WWE שעולים 400 שקל .. למה שאנשים ישלמו על משחק מחיר שהוא חצי מהמכשיר ? |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() אני חושב שמשחק כמו PES 5, שנותן ערך של עשרות שעות משחק, שווה כל שקל מה 200 ש"ח שהוא עולה. לא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה - שימכרו לך משחק שעכשיו יצא ב 50 ש"ח? הרי ברור לך שהיום משחקי מחשב/ PS2 הם הפקות שעולה לעשות אותן הרבה מאד כסף, כן? ולגבי ה Photoshop שעולה 3,500 ש"ח - מדובר בתוכנה מסחרית שמשמשת עסקים שעוסקים בתחום הגראפיקה - בתי דפוס, מעצבים וכו'. בשבילם הוצאה על פוטושופ היא הוצאה מוכרת, כך שכבר חצי מהמחיר יורד למס הכנסה, ואף אחד לא מחזיק אקדח לרקה של אף אחד - מי שרוצה יכול להשתמש בתוכנות אחרות (כמו PSP). |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני רואה שהאתר שלך לא שם, חבל ... תכניס אותו כי המחירים אצלך זולים בהרבה . http://www.zap.co.il/models.asp?sog=E-PlayS-Games WWE - הכי זול 349 PES - הכי זול 369 |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |