|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 41 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 42 |
חבר על
|
מה אתה משחק אותה מבקר אוכל ביקורת חריפה מאוד יא אללה כל אחד חש פה מנכ"ל צאו מזה..אתם לא מנכ"לים יש לכם כולה ריסלר ואתם 'חברה רשומה בחוק ו''פטור '' עזבו אותכם חרטות נו ..
אתם ילדים , צאו תשחקו תהנו כל אחד חושב הוא ירוויח פה מיליונים לא עוזבים ת'מחשב בקשר לביקורת..חוק החברות-אין ברירה. הכל נהרס ברגע שאלי עזב.
רוצה לפרסם ? לחץ כאן אני משתמש בעל כבוד ![]() אל תתנו לעמותת הטרקטורונים לסגור!!! http://pancher.net/atv/ Last edited by meshuga; 04-06-06 at 17:02.. |
![]() |
# 43 |
חבר וותיק
|
כמה שילמת?
הנפיקו לך חשבונית? החברה רשומה בכלל? לא היה לי כוח ממש לקרוא את כל ההודעות .. הוא ניתק קשר מאז? לא הצלחת לתפוס אותו0? בקשר לעניין העבודה כתומך , אל תשתמש בזה כאילו זה משהו שיעזור לך , זה לא משנה .בקשר המחיקה ללא התראה , באמת לא בסדר , אבל ככה זה , אתה צריך לדעת פעם הבאה לעבוד אצל מישהו אמין ורציני. חוץ מזה , למדת לקח שכולם לומדים בשלב מסויים , לא קונים מ"החברות" הקטנות האלה ... Last edited by meshuga; 04-06-06 at 16:59.. |
![]() |
# 44 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
זה כל העניין, גיבוי אני מביא אך ורק לאחר קבלת טלפון מהאיש שקנה במצב כזה רגיש - העביר את הכספים כפי ש meshuga אמר. אגב, במסנג'ר את ה"אישור" קיבלתי מחסן (הוא מנהל אך הוא לא שילם ישירות אלא שותף שלו), לחסן יש גישה לקבצים, למה שלא יכנס ל files - >user_backups ויקח גיבוי? חשוב שנית לפני שאתה תוקף אותי ואת העסק שלי. כן, הרגשתי ממך - מאור, נימת תקיפה ונסיון בהכפשה של העסק שלי. במידה וזה היה הנסיון שלך - מצטער, זה לא עובד במידה ולא, אני מקבל את התנצלותך (ראיתי פה באיזו הודעה שלך משהו בסגנון). אני מחשיב עצמי לאדם הגון ופועל כשורה, יש מתנגד למשהו שעשיתי והיה פועל אחרת - נתינת גיבוי ישירות עם הבקשה? (פותח האשכול ומאור אבקש לא לענות על שאלה זו), תודה. המשך יום נעים ושבוע טוב.
# 45 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
Last edited by meshuga; 04-06-06 at 17:22.. |
||
![]() |
# 46 | |
חבר על
|
ציטוט:
# 47 |
הוסטסניון
|
פרש סרב ראית איך אתה דופק את עצמך ?
מצד אחד המנהל שלא שילם אומר לך לא לתת כלום ואתה מבצע מצד שני שפתאום אומר לך כן לתת אתה לא נותן ? הייתי אומר שאתה או משקר בזה שיש גיבוי או בזה שאתה באמת מחכה למנהל הראשי ביננו 2 שניות מתקשרים שואלים כן לא וזהו גם אם זה לא אז רק שתדע שזה חל גם עליך התביעה ! למה ? כי לא הקשבת למנהל שלא שילם אבל שהוא אמר לך לא לתת ולגבות שהוא יעלה הקשבת ? משהו מסריח ! עזוב את זה שהקבצים של הלקוח על השרת שלך אלעד תפרטים של הלקוח שקנה מפרש סרב לא בעיה לדעת ! פרש סרב חייב ומחוייב לתת את פרטי הלקוח שלו אל הלקוח של הלקוח מדוע ? כי כך הדבר במדינתנו החמודה ישנו חוק האומר כך שאם הוא דורש את פרטי הלקוח שלך אתה מחוייב לתת לו ! לא פרטים כמו משתמש סיסמא אלה טלפון פלאפון וכ"ו וכן יש כזה חוק כמו שאם אני יפקט לך תשרת תוכל לבקש תפרטים של האייפי שלי מחברת האינטרנט שלי ! תהנו ופאש סרב באמת שאתצה מראה כמה שאתה לא רציני ! יענו אם המנהל שלא שילם היה אומר לך למחוק את כל הפרטים של הרסיילר היית עושה זאת ? ממש לא רציני גרמת לי עכשיו לראות כי חברתך אינה רצינית ! המשך יום נעים |
![]() |
# 48 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
אני אלמד לא לקנות משניהם , וצריך שגם כל השאר ילמדו , פשוט בושה !! חרפה , איך אנשים עושים כאלה דברים .. צריך לתבוע אותם , גם עם אני לא אתבע אותם בסוף ,בגלל שזה כרוך בהמון דברים , אני מאמין שיום אחד מישהו יקום ויעשה זאת , עם הם ישארו ברשת עוד הרבה זמן[ אני לא מאמין שכן ] בכל זאת לדעתי זה ממש לא חברות רציניות , וצריך לסגור אותם .! והוא היה צריך להביא לי את הגיבוי שלי . |
|
![]() |
# 49 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
משיחה בICQ זה שכנראה זה לא היה אותו הלקוח לפי מה שהבנתי . עוד בסוף ייתבעו אותי פה בגללך לא אמרתי שהוא לא רציני אמרתי בסה"כ שזה לא בסדר מה שהוא עשה יש הבדל גדול בין "לא רציני" לבין "לא בסדר" . |
|
![]() |
# 50 |
חבר בקהילה
|
שיא החוצפה ....
ועוד אתה מותח ביקרות על החברה שלנו !!! ![]() שתבינו חברים ,מה שעשה החצוף הזה אף לא אחד מסוגל או מוכן לעשות!! אחרי שהחברים בחברה סמכו עליו ,מונה לתומך בחברה שלנו והיתה לו גישה לשרתים של החברה .. יש פורום שנקרא X-SOFTWARE (מאוחסן בחברת AHHOST) החצוף הזה החליף את כתובת פורום זה והתחיל לקשר לפורום שלו ,וזה לא הספיק לו, אחרי שהמנהלים מפורום X-SOFTWARE ניסו להבין למה הוא עושה את זה!! הוא מחק את החשבון של הפורום וגרם נזק כבד בפורום עצמו! ועוד אתה אומר ששילמת לנו ?? מתי שילמת ?? הוא קיבל חסות ובחיים לא שלח לנו כסף !! תכלס ,אנשים שכמותך חבל להתייחס אליהם ,כי אתה לא שווה טיפת התייחסות !! וכל מה שהוזכר לעיל מצידו של החצוף הוא bullshit אחד גדול!! סליחה על הגסות חברים,פשוט המצב יצא מכלל שליטה! |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|