|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
כשאתה נמצא בעסק הזה מבפנים ויכול לנסות ולעזור לו . |
|
![]() |
# 32 | ||
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
כל אחד ואיך שהוא מחליט . והם ישאו בתוצאות .. ציטוט:
ולכן גם כל מי שבשיחה הזאת לא מאמין לזה , אבל זה אמת לאמיתה . וכמה הערות : 1)אני לא לקוח של מאור . 2)כל מה שגיא רשם - זה שקר אחד גדול , והוא דילג על המון דברים , ועשה את עצמו " תמים " 3)אין לי בכלל מה להגיד להם , אבל כל אחד ומה שיצא לו מזה , ואני אישית ולדעתי עוד המון אנשים תמימים לא צריכים לקנות מכאלה חברות , שלא נותנות גיבוים לאחר שעובדים המון זמן על החומר .! |
||
![]() |
# 33 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
דוד שלי גר בנהריה נשכו אותו, את חברה שלו וכמעט הרג את הכלב שלו 2 כלבים....הוא הלך לבית משפט רק אחרי שנתיים בערך היה את המשפט עצמו והוא קיבל את הפיצויים. לפותח האשכול, כפי שאני רואה אתה עצבני על פרש סרב כי הם בעליי השרת ולא הסכימו לבוא ולהביא לך את הגיבוי, אבל, הם צודקים, כל אחד יכול לבוא ולהגיד "זה החשבון שלי", מה הם צריכים להביא לו את החשבון?...הוא צריך לבקש אישור קודם מהלקוח ריסלר כפי שהוא כתב, אם הוא לא מאשר...אז תשבור את הראש עם החברה שאתה בסכסוך..אני לא מבין מה הקשר לפרש סרב. כמו שאמרו פה, רוצה "לטבוע" (לתבוע*)....?...תצטרך קצת יותר מלוגים לדעתי, מה שגם, 90% שזה בטח לא משתלם לך המידע שיש שם לעומת עלות התביעה (שלא בטוח שאתה תנצח בתביעה..הם יכולים לנצח ולעשות לך תביעה נגדית על עוגמת נפש). אולי בני יבוא להגיב פה?... |
|
![]() |
# 34 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
ועוד המון המון דברים ! |
|
![]() |
# 35 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
תחכה שנתיים בתור אולי תקבל את הכסף.. אם שילמת על חודש, וכפי שאמרת לא קיבלת שירות לחודש...תסתכל קצת בתנאי השימוש שלהם/תקנון תסתכל אם אין משהו שמצדיק אותם...לך עם זה לבית משפט....נראה מה הם יעשו...לדעתי...עדיף לך לחסוך את הטרחה..לסגור את זה בדלתיים סגורות איתם. |
|
![]() |
# 36 |
חבר מתקדם
|
מאור דבר אחד יש לי להגיד אתה בעל אתר שמספק אחסון אתרים נכון? הדעה שלך לא אובייקטיבית מה עוד שגם אתם חברים אז כל דבר שתגיד פה לא יהיה אובייקטיבי.
|
![]() |
# 37 |
חבר וותיק
|
אז לך תתבע ואל תדבר הרבה.
תגיד לשופט ששילמת לו 15 שקל ובנוסף "עבדת" שם כתומך (הוציאו לך תלוש משכורת בכלל?) ואז נראה מה השופט יגיד לך (או ליתר דיוק מה הוא יראה לך -> את הדלת החוצה!) |
![]() |
# 38 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני בסה"כ מנסה לפתור פה בעיה שיש לחבר לכן גם כן נתתי לו את השרת שלי ע"מ שלא יהיו לו יותר בעיות שכאלה . אני מאמין שבמידה והייתה לך היכולת לעשות זאת היית מנסה לעשות כל מה שביכולתך ע"מ לעזור לחבר בצרה , במידה ולא אז כנראה שכך אני אוליי היחידי אבל כך אני . אני לא מנסה לכפיש את שמה של פרש סרב - אין לי למה . אם פגעתי בגיא או הרגיש שהכפשתי את שמו אני מצטער לא הייתה כל כוונה . אני כן ינסה לעזור לו ואני כן ינסה להביא את הגיבויים ולהגיע למצב שהגיבויים יחזרו לדודי . מה גם אני לא מבין מה קרה לאשכול כאילו נהיה אשכול על פרש סרב שבכלל נפתח על ahhost . אני חוזה נעילת אשכול בקרוב מאוד . |
|
![]() |
# 39 |
חבר מתקדם
|
אבל זה מה שקורה שמנסים להוציא את הגיבוי ממקום אחר לגמרי.
גיא מנוע מלתת את הגיבוי זה לא העבודה שלו לעשות זאת אז כאשר אתם פונים אליו ומנסים להוציא ממנו את הגיבוי והוא לא נותן לכם אתם הופכים אותו לאשם בדבר שהוא לא. אז מלכתחילה לא הייתם פונים אל גיא. |
![]() |
# 40 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
אני מבין את עמדתו של גיא אך עדיין אני אומר שאותו אדם הגיע ונתן אישור אך גיא כבר נעלם . לאחר קבלת האישור יש לגיא אפשרות להביא את הגיבויי לא כך ? |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|