|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
ואכן זה בהורדה בטעינת אתר זה ממש לא מפריע. הכל תלוי איפה השרת בחו"ל ותאמין לי מאז ( שנת 2000 ) הכל השתדרג תבדוק זאת לבד. ותאמין לי זה כבר לא כמו בעבר הפס ניהיא טוב יותר אם הארצות האחרות. |
|
![]() |
![]() |
# 22 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
יש לי 2 מגה אינטרנט......ורוב האתרים הרציניים בחו'ל...איטיים....אני לא מדבר על אתר בלי כלום..אני מדבר אתרים רציניים..... ושלא נדבר על הורדת קבצים...כי 180?...זה תלוי מאיפה..ואת זה גם אני אמרתי..("לרוב"...) |
|
![]() |
![]() |
# 23 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
יש לך 1000 ש"ח תאמין לי ב 1000 ש"ח ( יש כאלו שיצחקו עלי ) אתה יכול למצוא מתכנת מיומן אשר יקח ממך את הכסף הזה על העבודה הזאת ליצירת פאנל של פואר ריסלר ומתכנת שיודע לעשות את העבודה ביעילות וצורה הכי טובה והכל גג 1000 ש"ח. יש הרבה מתכנתים צעירים אשר יודעים את מלאכתם טוב ויגבו את המחיר הנ"ל. |
|
![]() |
![]() |
# 24 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
כנס לאיבי ( נו באמת אתר בסדר כזה גדול נכון ניטען "יחסית" לאט אבל לא ביג דיל לחכות 5 שניות יותר מאתר אחר שמאוכסן בישראל ! ) אתה מכיר עוד אתרים גדולים? תבדוק יש לך 2 מגה לא? |
|
![]() |
![]() |
# 25 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אולי רשיון לזמן מוגבל 1000 אבל לא לצמיטות... ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 26 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
יהו? ניכנסת? נו באמת פחות מחצי שניה... אם נשווה אותו בכניסה לנענע ... תפוז... בקיצור תאמין לי יש כמה פרמטרים. איכן השרת מאוכסן בחול. איכות השרת ועכשיו רוב החברות בארץ ( ספקיות אינטרנט ) עושים כל מה שהם יכולים לכך שגולש ישראלי יוכל לגלוש בצורה הטובה ביותר גם באתרים עולמים. זה לא כמו בעבר... ( 2000-2002 ) - אני לא מעונין להמשיך את הדיון הסתמי הזה שכל אחד ישאר בדעותיו האישיות. אני רק אומר שאיכסון בעולם הוא לא כזה גרוע לצרכן הישראלי. |
|
![]() |
![]() |
# 27 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
בנוגע ל yahoo, תעשה להם פינג (חבילת מידע של 32 בתים), אצלי זה החזיר בממוצע 700 מילישניות. בהנחה שדף web ראשי שוקל נניח 10KB, יש עוד עבודה עם מסד נתונים, יש עוד כמה תמונות לטעון, קבצי css וכו'.. זה קצת יותר מ 5 שניות (אם מידע של 32 בתים לוקח לו להחזיר ב 700 מילישניות שזה 0.7 שניות)
![]() |
# 28 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם יש תוסף כזה בחול, פאוור ריסיילר לDA כנראה שאפשר למצא אותו גם באימיול
![]() |
![]() |
![]() |
# 29 |
הוסטסניון
|
בטח שזה נפוץ, זה Built-in ב cPanel
sPD סה"כ נתן את הרעיון ליצור POWER RESELLER ל DA.. ואני החלטתי לנסות בעצמי אני לא בטוח אם אבי(SPD) עדיין מספק POWER RESLELER כחלק מDA בכל אופן זה נושא נטחן.. ואני מאחל בהצלחה לכל מי שינסה לבנות POWER RESELLER בעצמו.. אבל קחו לדוגמא את סתיו שהוכחתי לו ב5 שניות איך השגתי את הסיסמאת אדמין+רוט לשרת מפירצת אבטחה הכי בסיסית ב POWER RESELLER שהוא בנה.. שיהיה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 30 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|