|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 21 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש GPRS/EDGE ועוד... ואני חייב Pocket PC בלי קשר!
![]() והפלא בא עם תוכנה שמסנכרנת את כל הנתונים לתוך תוכנה תואמת במחשב! ומה שמיוחד בפלא הזה שיש לו IP משלו, דוא"ל משלו וכו'... ![]() והראשון נכנס לכיס... השני לא בטוח חחח |
![]() |
![]() |
# 22 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
אבל מה אתה צריך להיות נייד מה אתה תפעיל תאיסיקיו בביצפר? כולם שם איתך. פאקטפיסי זה בזבוז, מחשב קטן שבקושי יודע לעשות משהו חוץ מלהיות יומן עם חומרה ממש חלשה. קנה לפטופ ונייד יצא לך יותר זול ואת הנייד אתה יכול להפוך למודם בדור השלישי.
![]() |
# 23 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() GPRS עולה (לי לפחות אין לי מושג מה איתך) 9 ש"ח לחודש. ![]() ויש EDGE ![]() ויש תמיכה העוד כמה סוגים של חיבורים! ![]() יש הרבה קטעים שאני לא בבית, מכשיר קטן שיכול להתחבר למסנג'ר וגם לקבל בו שיחות זה אחלה דבר! ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 24 |
מנהל ראשי בדימוס
|
יאיר אתה חושב שהמודם הסלולרי בדור השלישי לא עולה כסף?
הוא עולה הון! |
![]() |
![]() |
# 25 |
משתמש - היכל התהילה
|
אתה קונה פלאפון או בית ?
מה יוצא לך מהפלאפון הזה ? יש לו מחיר של מחשב נייד .. והוא גם מכוער וענק ולא הייתי מסתובב עם דבר כזה ... קנה פלאפון יפה שיכול לשלוח הודעות ולהתקשר .. ושמור ת'כסף . |
![]() |
![]() |
# 26 |
משתמש - היכל התהילה
|
הוא סקסי וקטן!
![]() והוא עולה כמו 6230i (שהרבה פחות טוב ממנו)... ![]() |
![]() |
![]() |
# 27 | |
האקרפיטבול הנוסטלגי, 2003
|
ציטוט:
קנית פוקט פיסי שהוא גם נייד.. קנית מכשיר עם מסך של 3", מעבד 500MHZ, 64 ראם, והמערכת הפעלה שלו סטטית וחסרת תועלת בסה"כ ובטווח הארוך. לעומת זאת, קנית במקום זה מחשב נייד ומכשיר דור שלישי באותו מחיר או תוספת של אלפייה וקיבלת מחשב דינאמי שאפשר לעשות מה שבא לך! ברוב הקניונים ובארץ לא חסרים נקודות WIFI חינמיות, אתה יכול לשחק, לשלוט בשרת, לצ'וטט לעשות מה שאתה רוצה על מסך נוח עם מקלדת ועכבר.. אז שכל אחד יעשה את החשבון שלו, אני לא רואה את התועלת במכשיר קטן, סטטי, לא נוח לתפעול ושבקושי מסוכל להריץ משהו..
![]() |
# 28 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 29 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אתה צודק, בין כה וכה התענוג עולה לך הון!
בכל מקרה גם אני אישית הייתי הולך על הנייד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|