|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
מבקש עזרה בלבחור פלאפון. :)
הגעתי למסקנה שאני מעוניין להחליף פלאפון! (הNokia 3300 כבר לא עומד בזה יותר...
![]() צמצמתי את הבחירה שלי ל2 מכשירים! הראשון הוא הi-mate K-Jam (מיוצר גם ע"י Qtek, מס' דגם 9100), השני הוא הi-mate Jasjar (מיוצר גם ע"י Qtek, מס' דגם 9000). בבקשה לא להתחיל להמליץ על פלאפונים שונים ולא לשנות נושא! השאלה שלי היא, האם להוציא את ה"אקסטרה" כסף על הJasjar (שגדול יותר ושוקל יותר) או לקחת את הK-Jam (שקטן יותר אבל גם חלש יותר)? תודה רבה! ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה כבר החלטה שלך!
בכל אופן - תלוי לשם מה אתה צריך את המכשיר, כ"כ נחוץ לך שהוא יהיה מכשיר חזר? אם לא, אז לך על הראשון, ולהפך =] |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
מן הסתם אני מעוניין בפחות "האטות" ו"תקיעות". ![]() קראתי מספר Reviews על שני המכשירים, על הK-Jam אומרים שאם אני מריץ סרט שלא הותאם למכשיר (כלומר אם הרזולוציה גדולה מדי, למשל רזולוציה שמתאימה למסך מחשב) יש סיכוי גדול שהסרט יאט בצורה דרמטית (לי אישית אין בעיה להקטין את גודל הסרטים), על הJasjar אומרים שהוא פשוט ענק מדי! ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
K-jam!
עומרי מילה שלי. הפלאפון שיספק אותך הכי טוב..יש אותו לחבר שלי, קראתי עליו, ולפני שחבר שלי קנה גם הוא עשה השוואה דומה. בגדול שניהם ממש ממש טובים, הבדלים קטנים אולי ישנו לך בגדול אולי לא , תלוי בך. אגב מה ההבדל במחירים? |
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
וההבדל המעשי הוא שלK-Jam יש מעבד 200MHz ולJasjar יש מעבד 520MHz! בנוסף הK-Jam יעיל יותר בצריכת חשמל ![]() Last edited by עמרי שוסטר; 30-05-06 at 12:23.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר על
|
ציטוט:
ה jasjar הוא כבר יותר מפלאפון הייתי קורא לו נגן MP4 ..הוא סתם יותר גדול נראה לי, יותר מולטימדיה מאשר תכונות של פלאפון. תחשוב גם על הנוחות |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רק הJasjar גדול יותר וחזק יותר... טוב כנראה אני אלך על הK-Jam ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |