|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
ידוע ידוע,
רק חבל שהוא מתחמק ממני בזמן האחרון.
# 12 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
BasicNetwork אכן עסק מעולה,
שמטופח ומנוהל כמו שצריך. אין לי מה להוסיף, דניאל והלקוחות שלו יודעים איפה הם נמצאים, אני רק רוצה להוסיף שדניאל הוא..איש טוב (באמת עם נשמה טהורה). אגב, זה לא הסוף, מצפות המון הפתעות.. ![]() |
![]() |
# 13 |
מנהל ראשי
|
תודה,
שמח לראות (בעצם, כבר ידעתי) שאתה מרוצה. ![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
בהצלחה פעם שניה
דניאל בבקשה תתחבר לאחת מתוכנות המסרים. |
![]() |
# 15 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני בן 16 ![]() |
|
![]() |
# 16 |
חבר על
|
ידוע דניאל בן אדם פיגוזזזז
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
נכתב במקור על ידי ServPlace
מה יש לכם מנערים???? אוקיי אז בוא נגיד החברה מנוהלת ע"י בן 12 מה זה משנה????!!!!!! תאמין לי אדם בן 12 יכול להיות הרבה הרבה יותר טוב מאדם בן 88 חח הגזמתי 30 ויותר נחמד ויותר עובד ובעל יותר אהבה ללקוחות שלו.. מבוגרים כל החיים שלהם מתלוננים בעע אני רק מנהל חברת אחסון הם אומרים לעומת הילדים שהם שמחים שהם מקבלים כסף ועושים הכול למען הלקוחות.. תיחסו לילדים כמו בני-אדם! צדק!! חחח.... הערה: אני לא בן 12.. אני לא אכנס לזה יותר מידי אבל זה לא נכון, מי שמשקיע בחברה שלו כמיקצוע ולא כתחביב כמו רוב החברות פה שיש להם בית ספר שזה העבודה שלכם, יכול לתת את כולו לחברה ולא חצי מהזמן בלימודים וחצי בחברה, שזה לא נכון לדעתי והלימודים חייבים להיות מקום ראשון לפני הכל. יום טוב, בן. |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
אחלה בנאדם ואחלה חברה!
מומלץ!
|
![]() |
# 20 |
חבר על
|
תיראו ...
בקשר לזה של החברות של הילדים בני 12 .. אולי זה נכון שיש להם קצת כישרון וידע בתחום אבל יש להם מנטליות של ילד קטן ובדברים מסויימים הם מתנהגים כמו ילדים קטנים ...
|