![]() |
# 2 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
www.ventrilo.com
אבל הרבה אנשים שאני מכיר הגישו בקשה, ועוד שהם חברות גדולות בתחום האיכסון והם נענו בשלילה. כרגע רק לבני-בייסייטס(www.clan.co.il) יש רישיון, והוא מספק רייסילר של ונטרילו. |
![]() |
![]() |
# 3 |
אחראי פורום
|
שלום,
1. כפי שחברי למעלה אמר - www.ventrilo.com 2. אין מצב שהם יקבלו את בקשתך, אני שלחתי להם אימייל לפני חודש וחצי על מנת להיות עוסק מורשה למכירת וונטרילו - שלחתי הודעה שעמדה בכל הקריטריונים שלהם + ניסוח ברמה ממש גבוהה באנגלית. עד כה לא קיבלתי תשובה. 3. הרבה ניסו אך ללא הצלחה, אמרו לי שממקורות מסויימים הם לא מעוניינים כל כך בישראל, לא מגיבים להצעות מישראל, רוצים שיהיה מישהו אחד שיפקח בישראל וזה הכל. 4. היום משווקים מורשים שלהם הם ביסייטס - ממליץ עליהם בחום! קניתי מהם ריסלייר וונטרילו על מנת לספק לשרתי המשחק שבעסקי. 5. רק לידע כללי - בין היתר שאתה משלם עלות ראשונית אתה צריך להתחייב בחוזה שאתה תמכור X סלוטים בחודש (הם מקצים את הכמות - והיא גבוהה מאוד) - על כל כמות סלוטים אתה משלם X ש"ח ומוכר בX + כמה שתרצה. אם לא מכרת את X הכמות אז בעיה שלך, תשלם מהכיס שלך עליהם. זה סתם לידע כללי ומדברים פה על מעל ל3000 סלוטים בחודש שחובה למכור... לסיכום - אין מצב שתהיה עוסק מורשה מצידם למכירה, קנה מביסייטס ריסלייר. אגב, יש כאלו שמריצים לא חוקי אבל אני לא מעודד זאת והכי טוב להיות חוקי - כמוני בין היתר ![]() המשך יום נעים וסוף שבוע נעים.
# 5 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
2. אפשר לדעת כיצד הצלחת לתקשר איתם כי במיילים הם לא עונים? 3. אם תוכל לציין כמה צריך לשלם? 4. המשך יום נעים וסוף שבוע טוב. תודה.
![]() |
# 6 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
http://www.ventrilo.com/hosting.php?byctry=isr או שהתבלבלת כי ל-Sam-Hosting יש רישיון לטים-ספיק. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] דירוג מסחר: (0)
|
1. ל sam-hosting אין רישיון למכירה של שרתי ונטרילו. פעם אחרונה שבדקתי, היה להם רישיון לשרתי טימספיק, אולי מכאן נובע הבלבול.
2. יש לך שתי אפשרויות - או לנסות להשיג רישיון בעצמך, או לקנות חשבון ריסלר להשיג רישיון בעצמך אתה צריך לפנות לונטרילו עצמם (www.ventrilo.com). כמו שציינו לעיל, הם לא מקבלים כל אחד, ויש להם תנאים נוקשים למדי. לקנות חשבון ריסלר אנחנו מוכרים חשבונות ריסלר. בחשבון ריסלר אתה קונה בכל פעם סלוטים, ופותח איתם שרתים. העלות היא של 70 ש"ח (כולל מע"מ) לכל 100 סלוטים. אין התחייבות למינימום זמן או למינימום מכירות. ההגבלה היחידית היא של 25 סלוטים לפחות בכל שרת. כלומר, לדוגמה, אם קנית ב 70 ש"ח 100 סלוטים, ופתחת שרת אחד של 25 סלוטים, נשארים לך 75 סלוטים בחשבון. אם תאריך את הזמן של אותו מנוי לחודשיים במקום חודש, יהיו לך עכשיו 50 סלוטים. חיכית חצי שנה, יהיו לך עדיין 50 סלוטים בחשבון. אם תרצה מידע נוסף, אתה מוזמן ליצור איתי קשר (ה"פ / אי-מייל או טלפונית - לא בשבת) |
![]() |
![]() |
# 8 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
אחת מהחברות היותר טובות שאני מכיר למרות שאני לא צריך תמיכה...פאנל מובן בהחלט ![]() המשך יום נעים.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|