|
![]() |
# 1 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
אין לי שוב סיבה להפיל אותך, אי פשוט מעוניין בטוב של הלקוח... וכפי שאתה אמרת לא מתעצבן מהר... קודם כול תכליל את זה על עצצמך ואז דבר.
יום טוב
# 2 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אל תגיד לי איך להיות ומה להיות....אני ינהל את החברה שלי איך שאני רוצה! אתה לא תגיד לי מה לעשות כאילו אתה אבא שלי כןן אתה בא בטובה ללקוח? אתה בטוח? או שאתה מנסה להפיל.. אז הינה דוגמא אתה מחפש שאני ירשום שגיאה אחת בטעות וזהוו הינה הבן אדם לא יודע לכתוב יאאלה חלס להיות ילד קטן ועוד משהו אפילו החבר הזה שרשם עלי ביקורת רעה שתבינו ילד בן 14 שלא מבין כלום בחיים שלו אז די להחזיק מהחברה שלכם "צבעים" ואני מבקש לא להגיבב פתחתי אשכול למעונינים לאיש שיווק ולתומכים חלס להרוס ולדבר פה שטויות חלסס!@!!!!!!!!!!!!! תדבר עליי בפורום דיבורים ככה בוא בצ'אט של נענע סתום כבר תפה פהה למה אתה סתם מגיב שאתה לא קשור! בברכה, רן.
רן לוי איסי 592680 Last edited by ranlevi123; 27-05-06 at 13:14.. |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
וזה שהוא רשם ביקורת הוא לא צריך להיות מבוגר... אפילו ילד בן 10 יכול לרשום ביקורות. ולא מחפש כלום פשוט תשים לב למה שאתה עושה... וברגע שרשמת לא מתעצבן מהר תסתכל קודם על עצמך, שיהיה לך יום טוב
![]() |
# 4 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
הינה אתה רואה אתה עוד פעם חוזר לזה..... עזוב אתם ילדים מסכנים כנראהה.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והרגתה אותי שאני יילד בן 14 חחחחחחחחחחח עזוב אתה באמת צריך ללכת לגנון לפי הדיבור הזה והינהה מי שמדבר על דיבוררר רק תיראו מי שמדבר: הילד הזה שרשם עלי ביקורת רעה..תיראו מה הוא מדברר ואחר כך ....תגידו ליי ran||digital-serv (PM 01:09) : חחח אז למה אתה מחפש על שטויות להפיל? מה קרה התבלבלתי במקום ה רשמתי א מה הקטע שלך מה זה יעזור לך כבר החברות מדברות עלייך שאתה רק..קנאי ומחפש לתפו אחרים די להחזיק ממך ומהחברה שלך חבר שלל חלס בר (PM 01:10) : כי אתה רשמת לא מתעצבן מהר בר (PM 01:10) : ומי התעצבן מהר שביקשנו לראות רשיונות? בר (PM 01:16) : מה הקשר צבעים יחתיכת מפגר?
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|