|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
חבר מתקדם
|
אבל שי מן הסתם לאנשים יש הגיון הם לא יתקשרו בשעה 12 בלילה ויבקשו שתסדר להם את זה בו במקום אלא ישלחו אלייך מייל או שיחכו לדבר איתך בבוקר למחרת.
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
ציטוט:
נתקלתי בזה לאחרונה, ותיקנתי את זה ללקוח כי רציתי לצאת נחמד (וגם לא היה לי ממש מה לעשות) אבל בוא ניקח דוגמא שאני לא יכול לסדר לו את זה בזמן שהוא מבקש (וזה מחוץ לשעות התמיכה), האם אני, מבחינה טכנית, צריך לבצע ?
![]() |
# 13 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לא אמרתי שאי אפשר לשלוח מייל למתכנת של האתר והוא יסדר/יצור קשר בשעות התמיכה. זה כן. אבל לדעתי...מתכנת לא צריך לתת תמיכה צמודה...אי מייל זה מספיק, ברור שתוכנות מסרים זה אם בא למתכנת...אבל בכללי לא צריך יותר מאי מייל. ציטוט:
אתה יוצא בסדר..מבחינתך...מה הוא יגיד עליך..כמו שאמרתי..זה משהו אחר. הוא יכול להגיד שהשעות שלך לא נוחות או משהו כזה...לא יותר.. |
||
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר פורום
|
בטח שצריכים לעזור לו
בכל מקרה שזה לא שעות בתמיכה! תמיד צריך לתת הרגשה טובה :|
# 15 |
משתמש תחת חוזה ניסיון.
|
אבל רן, תסכים איתי שלבקש תמיכה ב 1 בלילה זה קצת תמוה :|
# 16 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
יש פה משהו.. אבל ברגע שאין לך מה לעשות או לא יודע מה ברור שאני יעשה אם אתה שפוך רדום ואתה לא יכול או עסוק אתה אומר לו אני מצטער אני כרגע עסוק או רשום או משהו והוא יבן..
![]() |
# 17 |
מנהל ראשי
|
אם מדובר ב"מצב חירום" החברה צריכה לעזור בכל שעה,
אם מדובר ב"איך פותחים מייל" אז.. |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר על
|
ציטוט:
פותח הדיון אתה דיברת על בניית אתרים, תיראה אם יש לך שעות קבועות שקבעת לעצמך אתה אמור ליידע את הלקוח עוד מלפני תחילת העבודה כדי שלא יצא מצב שהוא יחשוב שאתה "מסנן" אותו. בעיקרון לבוני אתרים ומעצבים אין שעות עבודה קבוע, עם אתה על המחשב סבבבה בכיף, אבל עם נגיד הוא מתקשר אליך ב-1 בלילה זה ממש מוגזם ואתה לא חייב לו כלום, כי גם הוא יודע שזה מוגזם. תיראה בשביל לתקן נגיד קוד מסכן הבן אדם יאכל לחכות עוד קצת אני לא מאמין שיקרה מצב כזה, ואם יקרה מצב כזה וזה בשעות מאוחרות תסביר לו אני מאמין שהוא יבין ולאיעשה בעיות. אבל כמו שאמרתי בהתחלה עם יש לך שעות עבודה קבועות להודיע לפני תחילת עבודה. ותחליף כבר תחתימה שלך היא ישנהההההה חחחחחחחחחחחחחח ![]()
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|