|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 131 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 132 |
חבר על
|
קיצור מספיק חפרנו על החידה הזאת התשובה היא אגו
|
![]() |
![]() |
# 133 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 134 |
מנהל ראשי בדימוס
|
באמת קצת מאכזב :|
|
![]() |
![]() |
# 135 |
חבר על
|
חחח אני יודע גם אני התאכזבתי אבל אם הייתי יודע את התשובה מההתחלה לא הייתי מפרסם בכלל את החידה חחח
|
![]() |
![]() |
# 136 |
חבר על
|
עזוב מתן אני ישאר אם התשובה של SsH S Scripts
# 137 |
חבר וותיק
|
הינה כמה חידות :
באצטדיון פתוח (ללא גג ללא כלום) יש שלושים אלף מקומות ישיבה וכולם תפוסים (כלומר - יש שלושים אלף איש באצטדיון) התחיל לרדת גשם , רק לאיש אחד יש מטרייה . איך זה יכול להיות שאף אחד לא נרטב ? _______________________________ יש שלושה פילים (חיות , לא של מצלמה :P) יש להם מטרייה אחת וזה מספיק רק לפיל אחד . איך זה יכול להיות שאף אחד לא נרטב ? _______________________________ רכבת חשמלית נוסעת מצפון לדרום מדרום למזרח ממזרח למערב ממזרח לדרום מדרום לצפון . לאיפה העשן הולך בכל אחת מהנסיעות ? _______________________________ מה זה שמוציאים ממנו הוא גדל ? _______________________________ לילד אחד היה יום הולדת . אז הוא ספר עד 100 שהוא מחשב ככה 1+2+3 וכו' .. אז האמא שלו אומרת לו , שחכת את הגיל שלך . בן כמה הילד ? ______________________________ תגובה של taika : "1) כי כולם כיסו את האפים שלהם. 2) הם שמו את המטרייה מעל האפים של שלושתם. 3) לכיוון הרוח. 4) מינוס בבנק 5) 100 אחרת הוא לא היה סופר עד מאה! חחח...או 15. אבל הוא לא ילד!" 1 - טעות , 2 - טעות 3 - טעות 4 - טעות (התכוונתי למשהו טבעי) 5 - טעות תגובה של Fector : "בקשר לשלישית .. לרכבת חשמלית אין עשן" נכון ![]() |
![]() |
![]() |
# 138 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
או 14 או 15. |
|
![]() |
![]() |
# 139 | |
משתמש - היכל התהילה