|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 61 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
בעבודות שדורשות שירות צבאי רק כדי להראות שהאדם אמין וכו', אתה יכול להסביר לגבי הפרופיל 24 שלך, בגלל משקל (שלא יחשבו שניסית להוריד פרופיל), ואז, הם בטח יעשו את השיקולים שלהם. |
|
![]() |
![]() |
# 62 |
עסק רשום [?]
|
קיבלתי מכתב שרוצים אותי בחיל המודיעין(אבל זה לא בטוח, אני צריך לעשות מבחן עוד חודש) ואז אחרי משהו כמו שבועיים אני מקבל מכתב שאני מתאים ל"פרויקט גאמא" שזה פרויקט של אלה שיודעים לתכנת, בקיצור פרויקט לאלה שיודעים מחשב(ואני עושה 10 יח"ל מחשבים) והייתי צריך למלא שאלון באתר שלהם.
קיצר עוד חודש יש לי מבחן התאמה ואם יהיה לי מזל אתגייס לפרויקט גאמא הזה.. ~עריכה~ ראיתי מהעמודים הקודמים שצריך קב"א 54 ומעלה ואני מאושר עד הגג. כי חשבתי שאין לי קב"א ממש גבוה ת'אמת.. Last edited by Light-Era.Net || Ronen; 23-05-06 at 06:26.. |
![]() |
![]() |
# 63 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 64 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אז עכשיו אני בטוח שזו טעות, כי אם אני לא מתאים לעתודה, סימן שהקב"א שלי נמוך מ52 ודפ"ר נמוך מ-70, יכול להיות שהם סתם ראו שאני עושה 10 יחידות במדעי המחשב והחליטו לצרף אותי בטעות. |
|
![]() |
![]() |
# 65 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני קב"א 55, מה זה הדפ"ר ?
|
![]() |
![]() |
# 66 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 67 |
משתמש - היכל התהילה
|
מה יש בשאלות של קב"א? ודפ"ר?
|
![]() |
![]() |
# 68 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה מידע חסוי ע"פ חוקי המדינה ואין לפרסם מידע שכזה
![]() אמממ זה שאלות שבאופן כללי אי אפשר להתכונן עליהם... אם הרמה השכלית שלך מסוגלת להתמודד איתם אתה תתמודד. |
![]() |
![]() |
# 69 |
חבר על
|
אני יגיד לכם מה הציעו לי תגידו לי אם שווה לי
קורס של 10 שבועות בצריפין טכנאי רכב כל חודש אני מקבל 1200 שקל כל שבוע אני בבית בסיום הקורס אני מתגייס טירונות אני עושה בצריפין שבועיים המשכורת שלי תיהיה 600 שקל ואם אני ימשיך בתפקיד הזה יורידו לי את הזמן של הקורס מהשירות עכשיו השאלה היא אם זה טוב או שזה קריעת תחת??? |
![]() |
![]() |
# 70 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לפי מה שהבנתי זה קריעת תחת..
דוד שלי טכנאי רכב ולפי מה שהבנתי ממנו זה כל היום טיפולים במשאיות וג'יפים, ממש קריעה.. יכול להיות שהקורס הספציפי הזה לא אבל לא יודע, אל תסתמך על זה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|