![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
יש שם אחד יוגב...בין המצחיקים שראיתי :
מכירים את זה שאתם הולכים ליד מישהו ואז בכדי לא להיתקע בו אתם הולכים למקום אחד, ואז הוא גם בטעות הולך למקום אחד (לוקח צעד אחד קדימה) ואז אתם הולכים לצד השני ואז הוא גם הולך לצד השני ואז יוצא לכם ריקוד מושחת עם איזה זקנה בת 60 שבכלל לא תיכננת... שם: יוגב | אימיל: אין | תאריך: 21.5.2006 נושא: אוכל מכירים את זה שנגיד אתם אוכלים סנדוויץ` עם מלפפון ליד. אז אתם אוכלים את המלפפון ממש לאט כדי שיספיק לכל הסנדוויץ`, אבל אז אתם מגיעים לביס-שניים האחרונים ומגלים שהשארתם בערך חצי מלפפון? אז כדי להרגיש טוב עם עצמכם אתם אוכלים מהר את המלפפון ומשאירים ביס אחד כדי שהתוכנית באמת תסתיים כמו שרציתם. בין המצחיקים שראיתי חחח ![]() יפה מאוד אחלה אתר:* |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
תודה רבה
![]() ויוגב זה אני...אבל לא את כל המשפטים האלה אני כתבתי... |
![]() |
# 13 |
חבר על
|
חח אהבתי, רעיון חמוד מאוד
|
![]() |
# 14 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
יפה מאוד, קנה דומיין.
בהצלחה.
חבר בקהילה
|
דומיין אולי אני יקנה בקרוב...
מה אתם אומרים על להוסיף תגובות? כלומר שלכל משפט תהיה אפשרות להגיב. וגם חשבתי לחלק את זה לקטגוריות. יש יותר מדי דפים וזה קצת מדכא לעבור על כל הדפים. מה אתם אומרים על הרעיונות? |
![]() |
# 16 |
WBD.co.il
|
חח יפה מאוד, אתר יפה
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
יופי של אתר יוגב אחי
![]() ![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() אבל הכל בקרוב... |
|
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
מצטער על הדאבל וההקפצה אבל אין פה אפשרות לערוך!!
הוספתי לאתר אפשרות לדרג כל משפט וגם להוסיף תגובות אז כמו שאמרתי מקודם אתם מוזמנים להיכנס לקרוא לכתוב ועכשיו גם לדרג ולהגיב... ![]() ולילה טוב (2:52) |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
אחלה רעיון באמת!!
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|