|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 31 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 32 |
מנהל ראשי בדימוס
|
100 אלף לא ישפיע על משרד רוה"מ...
צריך לפחות מליון לעצומה טובה... שבאמת תשפיע..! ד"א גם גאידמק רצה לקנות את זכויות השידור... מה קורה איתו? |
![]() |
![]() |
# 33 | |
חבר וותיק
|
![]() |
![]() |
# 34 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
הבנאדם סתם, אבל סתם מבזבז כסף. הוא התחיל עם בית"ר, מה הקטע של הקניה? wtf, סתם בזבוז כסף, הוא מקבל גרושים ממה שהוא השקיע. 99Esc, רק הפדסים יהיה לו :| שיקנה את רשות השידור, הוא יצא בסוף בומש [ סורי על הביטוי ]. אני לא מאמין שהוא יקנה בזמן הקרוב את זכויות השידור :O |
|
![]() |
![]() |
# 35 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אין אנשים עשירים פרייארים,מהכל הוא מרוויח בסופו של דבר הוא גם קנה חוב של מדינה אחת,אתה יודע כמה כסף זה? ואתה חושב שהוא סתם קנה? עכשיו במדינה הזאת הוא כמו ראש ממשלה. |
|
![]() |
![]() |
# 36 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מה יוצא לו מזה? הוא עושה פה ושמה כסף על בית"ר, אבל הוא לא מקבל את התמורה של כמה שהוא השקיע :S, לא יכל לחפש לו קבוצה כמו ארסנל, ריאל מדריד :O, מכבי חיפה O:, סתם שאלה, איפה אתה יודע את השם שלי ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 37 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 38 |
חבר חדש
|
חתמתי
|
![]() |
![]() |
# 39 |
הוסטסניון
|
זה כבר לא יעזור, השר הזה לא מסכים. לדעתי צריך להוריד נושא זה מנעוץ, אין לו כלל משמעות.
- מושיק ברק.
# 40 |
מנהל ראשי בדימוס
|
זה יכול לעזור...
בקשר לניקו, תאמין לי שיש לו מטרות אישיות שאתה לא רואה אותן... אני יש לי תיאוריה אישית בנושא אבל זה לא לפה.. בקשר לעצומה... הלוואי שזה יעזור, אני אישית לא מתכוון לשלם 500 שקל בשביל לראות את המונדיאל למרות שאני ממש רוצה... כנראה אני אראה את זה במסעדה על החוף של גיסי ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|