|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
תודה על תרומתך.
|
כמו שאודי אמר,
אני עוזר לו עם האתר עכשיו , מן המתחזק הפרטי שלו ![]() עכשיו עובד על תיקון של הקוד html קצת שיהיה נחמד יותר לגלוש ובקרוב עוזר עם העיצוב השני.. הוא רוצה להשאיר את העיצוב הנוכחי ולתת לגולשים יד לגשת לעיצוב החדש. בעצם בחירה בין 2 העיצובים. השאלה, איך עושים את זה, בעזרת בסיס נתונים, שישמר מידע על הגולשים וכמובן גם עוגיה. מה אני צריך לעשות עם העוגיה כדי לבדוק כל פעם איזה סיגנון הגולש בחר בדף הראשי?
# 13 |
חבר מתקדם
|
רון יש לך בעיה די גדולה עכשיו (לטעמי).
אמרת שזהו עיצוב חדש שלא בנוי על טבלאות (כדוגמא שציינתי) אז אתה נתקל בבעיה כי אתה לא משתמש ב-CSS, תחשוב על פינת חדשות למשל, הכי פשוט שיכול להיות - אתה צריך להתאים את הגדלים לעיצוב וה-CSS היה מקל עליך מאוד.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
דיברתי על ההתאמה ל2 עיצובים, לא על אופן השימוש בהם.
עריכה: הופנה ל-=boss=-, סליחה על האי קשירות xD |
![]() |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
אני אסביר שוב, למי שעדיין לא הבין ולא קלט אותי.
יש css באתר הזה, אבל רק בשביל טקסטים ועיצוב טקסטואלי. האתר מבוסס טבלאות, בעיצוב הנוכחי. המבנה של העיצוב החדש דומה לעיצוב הקיים אך שונה במעט. כל מה שאני צריך לדעת, זה איך אני עושה בעצם את אפשרות הבחירה בין 2 העיצובים? מעבר לכך, מבחינת קוד של האתר עצמו, והמבנה שלו , אני יכול לדאוג לנושא הזה.
# 16 |
חבר מתקדם
|
בכדי שנבין הכי טוב - אתה מוכן להביא את הכתובת?
|
![]() |
![]() |
# 17 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
רון, גם טבלאות אפשר להעביר לCSS. החיים יהיו הרבה יותר פשוטים.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
הכתובת של האתר היא
www.HDM.co.il |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
זה ממש לא משנה אם אתה משתמש בטבלאות או לא, CSS מכיל את כל המאפיינים שאתה צריך.
שוב, הוויכוח כאן מדבר על הבדלי מבנה בין העיצובים.זה לא דבר שאפשר להסביר אותו על רגל אחת...צריך לבחון את שני העיצובים, למצוא איזשהו מכנה משותף וליצור שני קבצי CSS בהתאם ודף קוד אחד שידע לקרוא את שניהם ולהציג את שני העיצובים בצורה נכונה. אין לזה נוסחה, זה דבר שבן אדם חושב עושה ולא רובוט. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
יש דרך אחרת חוץ מ-CSS?
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|