|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[JS / PHP] יש לי בעיה, לא טכנית הסרת תגי HTML מתוך משתנה מסויים
שלום לכולם,
לא מזמן תיכנתתי מערכת לניהול תוכן, אני רוצה להוסיף לה תקציר לכתבה שיופיע בעמוד מסויים. עכשיו יש לי בעיה, כי המנהל מכניס דרך הפאנל ניהול כתבה דרך עורך טקסט, עכשיו הטקסט נכנס ביחד עם תגי HTML (מהעורך טקסט שבפאנל ניהול, חינמי.. לא שלי) לתוך המסד נתונים. עכשיו הכנסתי את הטקסט לתוך משתנה (נגיד, $text) ועשיתי את התקציר ככה: PHP קוד:
וזה לא רק יעיל, זה גם גורם לבאלגן. השאלה שלי היא איך מוציאים מתוך משתנה מסויים ($text) את הטקסט לתוך משתנה אחר / איך מתעלמים מתגי הHTML במשתנה. תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
אתה מגביל את המנהל בתגים מסויימים יענו אתה יודע באיזה תגים הוא עלול להשתמש?
אם כן, תעשה str_replaceים במשתנה חדש שמונה את התווים, ותחליף כל תג ל'' זה לפי ההגיון ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תשתמש בREG EXP כדי לעשות את זה..
לא נשמע כ"כ מסובך. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
עומר, תפרט בבקשה.
אמרת REG EXP, אני יודע שזה אופרטור (ככה כותבים? :S) של where בשאילתה של mysql. השאלה היא איך זה בא לקראת פיתרון הבעיה? |
![]() |
![]() |
# 6 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני חושב שהוא התכוון שאם נניח בקידוד יש
<b>שלום</b> וזה נמצא בתווים האחרונים של הSUBSTR, זה עושה <b>שלום</ ואז זה יוצר בעיה. אותה בעיה נעשית גם עם לדוגמא. הדרך לפתור- http://www.php.net/preg-replace תסתכל פה, ותלמד מאיתן (http://php.eitan.ac.i) איך להשתמש. אתה פשוט כותב, שאם יש לתג פתיחה אבל אין סגירה מיד אחריו- זה ימחק לגמרי. |
![]() |
![]() |
# 9 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תראה, יותר פשוט להשתמש בדברים אחרים:
htmlspecialchars, htmletinties ודומים, או פשוט לעשות str_replace רק למה שאתה צריך (לדוגמא, ל< ול>, ולא להכל). |
![]() |
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ולפי הדוגמה זה פשוט מסיר... |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|