|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
12,000 אוהדים הלכו לראות גביע . שאין גביע אז רק 4 באים, מה שאומר - 12,000 הלכו לטיול בפראג .. 4 אוהדים אמייתיים . אם הפיינל פור היה באיזה מדינה לא קשורה .. היו באים 2000 אוהדים ... אבל אוהדים באמת . פראג אחלה עיר ... בלי קשר המון ישראלים נוסעים .. פשוט עכשיו היה להם בונוס לטיול (לחזור לארץ ולהגיד "היתי בפיינל פוררררררר" אם ראית בחדשות ... הלכו לשדה תעופה 75% לא ידעו נגד מי מכבי אז דיייי כבררררררררררר) |
|
![]() |
![]() |
# 2 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
המחירים בתקופה הזאת בפראג קפצו בצורה משמעותית מאוד בגלל הפיינל פור אז איזה אדם שפוי שבא רק בישביל פראג יסכים לשלם את הסכום הזה? תחשוב קצת לפני שאתה כותב |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
כ"כ שטויות, בפראג לא ידעו שיש פיינל פור וכל אירופה לא שמה זין על זה הידיעה שצסק"א זכתה הייתה בעמוד ה12 בעיתון הספורט הרוסי, רק בארץ עושים מזה אולמפיאדה בגלל מכבי
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם היתי אמור לטוס לפראג בחול המועד, ביוני ... למה שאני לא יקדים/יאחר קצת יוסיף כמה דולרים ויהיה שם עם 12,000 אוהדים ? אני עדיין חושב שאם זה היה במדינה מעפנה היו באים אוהדים באמת .. שלא באו לקניות . |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חחח עמוד 12 אעלק,אני הסתכלתי יום למחורת הגמר בערוצים רוסיים בכל ערוץ בזמן החדשות דיברו ופירשו פרשנים את המשחק וזה לא היה בעמוד 12 ולא קרוב לעמוד 12 אז די להגיד מה שאתה לא יודע,כל ערוץ רוסי שהסתכלתי+רדיו בתחנה רוסית דיברו על הפיינל פור,על הגמר,ועל הנצחון על מכבי עלית ת"א.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
תפסיק להשלות את עצמך, לאירופה לא אכפת, העיתונים התעניינו יותר בכדורעף בנות מאשר במשחק הזה .
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
![]() ציטוט:
זה אליפות אירופה בכדורסל, זה שאתה שמאלני/אוהד הפועל/מרץ לא נותן לך את הזכות להגיד דברים כאלה על חשיבות משחק שמיליונים צפו בו.. וד"א גביע כדורגל הפועל ת"א , הפועל הביאו הכי קצת אוהדים אפילו סכנין ובני יהודה הביאו יותר ממכם.. וגם אף אחד לא דיבר על המשחק.. אני עדיין לא בטוח אם היה רשום על המשחק בעיתון אפילו.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
אבל מתוך 12000 אוהדים, 4 (!!!!!!!!!!!!!) אוהדים הגיעו לקבל את פניהם של שחקני מכבי ואתה עוד מדבר על ה6000 שהביאה הפועל לחצי הגמר, בעוד שבני סכנין הביאה 300, ובני יהודה מילאו את 13-16 ( 4500 ), נוסיף לזה שחלק היו במשחק האליפות כדורסל הנשים של הקבוצה . זה שהמדינה עושה מהמשחק של מכבי מסחרה מדינית, פתאום כולם אוהדי מכבי, אני לא רואה את מכבי מייצגת אותי, מה לעשות, לא זכור לי שזה המשחק של הנבחרת כאשר מכבי משחקת נגד צסק"א . אוהדי מכבי אלו אוהדים מפונקים שחצנים ואגואיסטים, אחרי נצחון הם יודעים למלא את הכיכר, אבל אחרי הפסד, אני יכול לספר על יד אחת את כמות האוהדים שבאו לקבל את פניהם .
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|