|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
ידוע שקוקה קולה מזיקה,
אבל לא עד כדי כך, בוא נראה...... כבר למעלה מ30 שנה זה המשקה הכי נמכר בעולם, אם אני לא טועה הרבה יותר..... אני מניח שאנשים היו שמים לב לתופעות לא טובות בקולה ובכל זאת אם כל הארגונים עם התקנים בעולם נתנו להם אישור, זה לא הכי מסוכן בעולם. המשפט השני עם המפעלים.... אוי זה נשמע כל כך בולשיט! |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
מסוכן עד כדי כך... יאפ... אני אישית דוגמא חיה... אני שנים על גבי שנים שותה קולה והשיניים שלי לא "100%"...
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() וכל זה סתם שטויות, גם אם יש משהו מסוכן זה מיד מתפרק בקיבה... |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה נוגע בשיניים... מה הקשר קיבה? |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואתה שותה עם השיניים? אתה מגרגר חצי שעה עד שכל הגזים יוצאים? אם אתה אחד ששותה 24\7 אולי זה יעשה לך משהו. כשאתה לוקח לגימה ובולע לא נראה לי שזה יזיק איכשהו (במיוחד אם אתה שומר על הגנייה, אולי אם אתה לא מצחצח שיניים לא כלום ושותה קולה זה יפגע בשיניים.) זה כמו שטיפת מים מטפטפת על אבן, אם אף אחד לא יגע באבן בסוף יהיה חור או שקע, אבל אם מישהו יזיז אותה כלום לא יקרה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
הנוסחה של קוקה קולה
אף אחד פרט ל-3 אנשים בכירים שעובדים בחברת "קוקה קולה" לא באמת יודע מהם כל המרכיבים של המשקה המסתורי.
הנוסחה עצמה רשומה ונעולה הרמטית בתוך 3 מזוודות שכל אחד מהחבר'ה האלו נושא עימו ביום ויום. הנוסחה לא רשומה כפטנט כי פטנט נפתח לכלל הציבור לאחר 20 שנים דבר שהיה גורם לכך שעוד חברות היו מייצרות בדיוק את אותו המשקה הטעים והממכר. לכו תדעו מה אתם שותים... מה שבטוח שזה ממכר כמו סם ומזיק כמו סם. מרום. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר פורום
|
האא אז אני לא היחיד שרואה דיסקברי
![]() ציטוט:
זה בול אותו דבר כמו עם המתכון של קולה בתוכנות קוד סגור (כמו למשל ווינדוס), לך תדע איזה כניסה אחורית ואיזה זבל הם הכניסו שמה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|