|
![]() |
# 1 |
אושיית הוסטינג
|
עדיף OC מלערוך ביוס...
כולם חושבים שזה הורס ומה לא... נראה אותך משתמש בכרטיס הזה עוד 10 שנים... כמו שאני ישתמש במעבד הזה עוד 10 שנים(שנראה לי שעוד 10 שנים לא יצליח לעמוד יציב ב-1400Mhz במתח גבוה MOHAHAHHAHAA) אני מאמין שתוך 10 שנים אני יספיק לעבור לקונרו, לאיזה אופטרון כפול ליבה, לאיזה מערכת חמודה לטווח ארוך(אם אפשר ב-OC) בעלת שני מעבדים עם איזה CROSSFIRE/SLI שיחזיק לטווח ארוך... וכן, עם קירור מים/גז... צריך לתת קצת יופי לחתיכת פח שמכערת את החדר...
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() במקס' המארז של המערכת מעוצב ואולי מאווררים זוהרים יפים אבל חוץ מזה מה יפה הקצף בידוד והרבה נייר דביק? ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
קצף זה בכלל ב-CC נייר דבק איפה ראית? וזה הולך להיות עם מראה נקי מאוד(כמו בתמונה למעלה)
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם אתה רוצה בידוד איכותי שמים קצף ואז ארמפלקס מסביב... וזה לא צינור... זה רצועות של חומר פלסטי אז כדי שיכסה זה מוחזק בנייר דבק תעשייתי... וזה לא מראה נקי :P רוצה נקי? ![]() זה מראה נקי |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
מה שבטוח... בסוף יהיה מראה נקי =) תיכנון מקורי: 2 מערכות PHASE נפרדות, אחד מעל השנייה, מעליה מארז(כל היחידה בנויה מפרספקס HOMEMADE סטייל LIANLI - מעבד למטה כרטיס מסך למעלה, לוח אם הפוך) נדלק בכפתור אחד, שמדליק את שתי המערכות, נותן להם להתחמם(20-30 שניות) ואז נדלק הספק OLALALA חושני
אבי Last edited by Kernel; 24-04-06 at 19:45.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|